Hava Durumu

Protokol, yine sahaya indi…

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il genelinde eş zamanlı olarak “Kontrollü Sosyal Hayat” kapsamında Gaziantep Valisi Davut Gül ve protokol üyeleri, denetim çalışmalarına katıldı. Kent genelinde ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ sloganıyla, denetim ve rehberlik çalışmaları sürdürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2020 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2020 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Protokol, yine sahaya indi…

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il genelinde eş zamanlı olarak “Kontrollü Sosyal Hayat” kapsamında  Gaziantep Valisi Davut Gül ve protokol üyeleri, denetim çalışmalarına katıldı. Kent genelinde ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ sloganıyla, denetim ve rehberlik çalışmaları sürdürüldü.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Genelinde eş zamanlı olarak Kontrollü Sosyal Hayat denetimleri yapıldı. ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ sloganıyla gerçekleştirilen denetimlere Gaziantep Valisi Davut Gül ve protokol üyeleri katıldı.

EKSİK GÖRÜLEN İŞLETMELER HAKKINDA İŞLEM YAPILDI

Sabah saatlerinde fırınlara yönelik denetimler gerçekleştirerek başlayan Vali Gül, “İçişleri Bakanlığımız tarafından Türkiye genelinde yapılan genel denetimlere Gaziantep’te fırınları denetleyerek başladık. Kurallara uyan işletmelerimize teşekkür edip eksik gördüğümüz işletmelere cezai işlem yaptık” ifadelerini kullandı.

KAYMAKAM ŞAHİN, SAHAYA İNDİ

Şahinbey Kaymakamı Tahir Şahin, Kolejtepe mahallesindeki esnaf ve vatandaşlara uyarılarda bulundu. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulmasının önemine değinen Kaymakam Şahin, Covid-19 ile mücadelede vatandaşlara büyük iş düştüğünü belirtti.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.