Hava Durumu

Protokol, "Türkler Geliyor” filmini izledi

Gaziantep'te, 17 Ocak'ta vizyona giren "Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı" adlı film, kent protokolünce izlendi.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2020 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2020 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Protokol,  "Türkler Geliyor” filmini izledi

Gaziantep'te, 17 Ocak'ta vizyona giren "Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı" adlı film, kent protokolünce izlendi.

Şahinbey Kongre Merkezi'ndeki gösterime Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Derya Bakbak, Ali Şahin, Ahmet Uzer, Müslüm Yüksel, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve diğer ilgililerle çok sayıda vatandaş katıldı.

Gösterimin sonunda yapımcı Mehmet Bozdağ ile başrol oyuncuları Emre Kıvılcım, Ece Çeşmi̇oğlu, Levent Özdi̇lek, Eren Vurdem, Ebru Özkan, Seray Kaya, Ogün Kaptanoğlu, Cemal Hünal, Selda Alkor, Serdar Gökhan ve Sezgin Erdemir sanatseverleri selamladı.

Sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektiren oyuncular, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin'e yüzük, Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu'na da börk hediye etti.

Yönetmen koltuğuna Kamil Aydın'ın oturduğu film, İstanbul'u fethinin ardından yönünü Roma'ya çeviren Fatih Sultan Mehmet'in akıncılarının, anarşi ve zulümle dolu Balkan coğrafyasında Sırp Kralı Lazar'a karşı verdikleri zorlu mücadeleyi ve cihan devletinin köklerinin bu coğrafyada yeşermesini konu alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.