Hava Durumu

Protokol denetime çıktı…

Gaziantep Valisi Davut Gül ve protokolü üyeleri, İçişleri Bakanlığı tarafından “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla başlatılan denetimlere katıldı. Yapılan çalışmalarda vatandaşlara salgına karşı alınan önlemler anlatıldı, maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarılarda bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2020 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2020 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Protokol denetime çıktı…

Koronavirüs Salgınına karşı İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Salgın ile mücadelede uygulanması istenen maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması konusunda denetimler sıklaştırıldı. Sağlık İçin Hepimiz İçin Sloganıyla başlatılan ve 81 İlde uygulanan denetimlere Gaziantep Valisi Davut Gül ve protokol üyeleri de katıldı.

VALİ GÜL, BAKIRCILAR ÇARŞISI ESNAFINA TEDBİRLERİ ANLATTI

Gaziantep Valisi Davut Gül, İçişleri Bakanlığımız tarafından ülke genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen Covid-19 denetimleri kapsamında Bakırcılar Çarşısı’nda, Maske, Mesafe ve Temizlik konularında bilgilendirme ve uyarı faaliyetinde bulundu.

KAYMAKAM ŞAHİN, KARATAŞ’TA DENETİM YAPTI

Şahinbey İlçe Kaymakamı Tahir Şahin, Karataş mahallesinde esnaf ve vatandaşlara yönelik bilgilendirme çalışmalarında bulundu. Kaymakam Şahin, Maske, Mesafe ve Temizlik konusunda denetimlerde bulunurken, vatandaşları da bilgilendirdi.

“SAĞLIK İÇİN, HEPİMİZ İÇİN”

Denetim çalışmalarına katılan İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, vatandaşlardan kurallara uymalarını istedi. Denetimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Gaziantep Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, “Bugün, Covid-19 salgını ile mücadelede vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla en kapsamlı denetimimizi gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.