Hava Durumu

Polisgücü'nün Trophy'deki rakipleri belli oldu

Alanya’da 2020 yılında Gaziantep Polisgücü Spor Kulübünün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Eurohockey Indoor Club Trophy katılacak ülkeler A grubunda Hollanda, İngiltere, Hırvatistan ve İrlanda, B grubunda ise İsviçre, Fransa, Portekiz ve Türkiye olarak sıralandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2019 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2019 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Polisgücü'nün Trophy'deki rakipleri belli oldu

2019 yılında Hırvatistan’da ilk kez Trophy Lig'e katılan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü, 14-16 Şubat 2020 tarihleri arasında Alanya’da ikinci kez Avrupa’nın en güçlü takımlarıyla karşılaşacak. Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey takımı ise 21-23 Şubat 2020 tarihleri arasında Litvanya’da gerçekleştirilecek olan Eurohockey Indoor Club Trophy 2020 Women’e katılacak. Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı A grubunda İsviçre, Hırvatistan ve İtalya ile karşılaşacak. Bu ligde B gurubunda ise Belçika, Çekya, Litvanya ve Fransa yer alıyor.

Gaziantep Polisgücü 7-10 Haziran tarihleri arasında Alanya’da gerçekleştirilen EuroHockey Club Challenge III 2019 Men “Erkekler Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonası 2019’a başarıyla ev sahipliği yapıp namağlup unvanla şampiyon olarak kupayı Türkiye’ye kazandırırken Türkiye’nin puanını da arttırdı. Bu nedenle Türkiye'nin EuroHockey Club Challenge II Men’e yükselmesini sağlayan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Avrupa’nın en önemli şampiyonası olan Trophy 2020’i de Türkiye’ye getirmeyi başardı. Ayrıca 2020 Şubat ayında kadın ve erkek takımlarıyla Avrupa Trophy Liginde Türkiye’yi temsil edecek olan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü çalışmaların startını verdi.

Türkiye’de hokey sporu için rol model olan THF 2018-2019 Süper Lig şampiyonu Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Avrupa hokey liglerinde açık alan ve salon hokeyinde Türkiye’yi temsil etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin Trophy Lige yükselmesini sağlayan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü 2020’de iki takımıyla birden Tropy ligde yarışacak. Gaziantep Polisgücü Spor Kulübünün ev sahipliğinde Şubat 2020’de Alanya’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Trophy Ligi ve ardından Litvanya’da oynanacak olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kadın Trophy ligiyle ilgili çalışmaları hızlandıran Gaziantep Polisgücü Spor kulübü her iki şampiyonada da Türkiye'nin temsilcisi olacak. Açık alan şampiyonu Gaziantep Polisgücü Spor Kulübünün Trophy’de de 2020’de şampiyon olması için çalışacaklarını ifade eden Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan teknik çalışmaların yanı sıra transfer çalışmalarına da yoğunlaştıklarını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.