Hava Durumu

Polisgücü, şampiyonluğa hazırlanıyor…

Avrupa Açık Alan Hokey Şampiyonlarında bir kez daha Türkiye’yi temsil edecek olan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü kadın ve erkek takımlarını Alanya’da kampta ziyaret eden Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan sporculara moral verdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2021 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2021 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Polisgücü, şampiyonluğa hazırlanıyor…

23-26 Eylül’de Hırvatistan’da ve Slovenya’da gerçekleştirilecek olan kadın ve erkekler Avrupa Açık Alan Hokey Şampiyonlarında bir kez daha Türkiye’yi temsil edecek olan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü kadın ve erkek takımlarını Alanya’da kampta ziyaret eden Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan sporculara moral verdi. Teknik heyetle de görüşen Başkan Kaplan sporcuların moralinin yüksek olduğunu söyledi.

Türkiye’nin Avrupa’daki gururu Gaziantep Polisgücü Spor kadın ve erkek hokey takımları Avrupa Şampiyonası öncesi Alanya’da kampa girdi. Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan kamp yapan sporcuları ve teknik heyeti Alanya’da yalnız bırakmayarak moral ziyaretinde bulundu. Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan Alanya kampında Avrupa Şampiyonası öncesi sporcularla buluştu. Teknik heyetten bilgiler alan Kaplan sporcularla da şampiyona öncesi uzun uzun sohbet etme şansı buldu. Kamp ziyaretini değerlendiren Başkan Kaplan sporcuların morallerinin çok iyi olduğunu ve Avrupa’ya kazanmak için gideceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.