Hava Durumu

Özkeçeci, sahaya indi

Ak Parti Gaziantep’te yaklaşan il ve ilçe kongreleri öncesi İl Başkanı Eyup Özkeçeci’nin yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği konuşuyor. Uzun bir süredir sessizliğini koruyan, sahada görünmeyen Özkeçeci, kulislerden gelen, “Özkeçeci ile devam edilecek” bilgisinin ardından sahaya indi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2019 19:27
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2019 21:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Özkeçeci, sahaya indi

Ak Parti’de 7 Ekim tarihinde başlayan Kongre Süreci devam ediyor. Kongre sürecinde Ak Parti kadrolarında büyük değişimler yaşanacağı, kamuoyunda konuşulurken, Ak Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, kongre döneminde parti içerisinde değişim yaşanacağını açıklamıştı. Kandemir, "Bu kongre diğerlerinden farklı. Seçimlerin bize söyledikleri var. Yeni bir tazelenme ihtiyacı var. Önümüzdeki günlerde görev değişiklikleri olacak. Bir kısım istifalar olacak. Bazı arkadaşlarımız bulundukları görevlerden istifa edip başka görevler alacaklar.  Bu büyük ailede kuşkusuz görev değişiklikleri olacak. Yeni ekip ve arkadaşları göreceğiz AK Parti vitrininde” ifadelerine yer vermişti.

DEĞİŞİM YAŞANMASI GÜNDEMDE

Kandemir’in açıklamaları Ak Parti kadrolarında büyük değişimler yaşanacağının sinyali olarak değerlendirilirken, Ak Parti Gaziantep’te İl ve ilçe yönetimlerinde değişim yaşanacağı kulislerde konuşuluyordu. İkinci döneminde bulunan Ak Parti İl Başkanı Eyup Özkeçeci’nin yeniden aday gösterilmeyeceği iddiaları kent gündeminde konuşuluyordu.

ÖZKEÇECİ İLE YOLA DEVAM

Kongre sürecinin başlamasının ardından uzun bir süredir sessizliğini koruyan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci sahaya indi. Kulislerden gelen bilgilere göre Ak Parti Genel Merkezi, Özkeçeci ile yola devam kararı aldı. Gündeme gelen konunun hemen ardından İl Başkanı Özkeçeci’nin saha çalışmalarına başlaması, partiye yönelik eleştirilere yanıt veren isim olması, Özkeçeci ‘nin yeni dönemde de İl Başkanı olacağına dair iddiaları güçlendirdi.

ÖZKEÇECİ SAHADA

Geçtiğimiz hafta saha çalışmalarına başlayan Özkeçeci, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke ile birlikte mahalle ziyaretlerine başladı. Güzelvadi Mahallesi Muhtarlığına ziyarette bulunan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Özkeçeci, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke, mahalle muhtarı ile görüştüler. Güzelvadi Mahallesi ziyaretinin hemen ardından Akdere Mahallesi’ne giden Ak Parti Heyeti, mahalle ile ilgili bilgiler aldılar.

Y.ANKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.