Hava Durumu

Özel izin mi verildi?

Gaziantep’te bir özel okula ait servis araçlarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sokaklarda konvoy oluşturması, tepkilere neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2020 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2020 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Özel izin mi verildi?

Gaziantep’te Deva Okulları’na ait servis araçları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla konvoy oluşturarak geçit töreni düzenlediler. 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulamasının ilk gününde kaydedilen bu görüntüler tepkilere neden oldu. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan görüntülerde özel okula ait bir çok  araçtan oluşan konvoyun marşlar eşliğinde dolaştığı, görevli olan kişilerin ise araçların etrafında bayraklar sallayarak marşlara eşlik ettikleri görüldü.

ÖZEL OKULLARDAN TEPKİ GELDİ…

 Kentte bulunan onlarca özel okul arasında tek bir özel okula ait servis araçlarına bu yönde bir serbestlik tanınmasına tepki gösteren kimi özel okul yöneticileri, duruma tepki gösterdiler. Bir özel okula yönelik böylesi bir serbestinin sokağa çıkma yasağı sırasında tanınmasına tepki gösteren Özel Okul Yöneticileri, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valilikten konuya ilişkin açıklama yapılması isteminde bulundular.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.