Hava Durumu

OSB’de olağanüstü denetim…

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde Koronavirüs’e karşı alınan tedbirleri yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2020 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2020 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
OSB’de olağanüstü denetim…

 

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde Koronavirüs’e karşı alınan tedbirleri yerinde inceledi.

Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgelerinden olan Gaziantep OSB’de, Koronavirüs Salgınına karşı alınan tedbirler derinleşiyor. İçişleri Bakanlığı Genelgesi ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu tarafından alınan tedbir kararları kapsamında Gaziantep OSB’de bulunan firmalarda tedbirler artırıldı. Alınan tedbirleri yerinde incelemek üzere Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin harekete geçti.

OSB’YE ÇIKARMA YAPTILAR

Sabah saatlerinden itibaren Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan firmalarda Koronavirüs Tedbirlerini denetlemek üzere yola çıkan Vali Gül ve Şahin’in ilk durağı General Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş oldu. Vali Gül ve Şahin, Burada Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Mazıcıoğlu’ndan Covid-19’a karşı alınan tedbirleri konusunda bilgi aldılar.

TEDBİRLER KONUSUNDA BİLGİ ALDILAR

Vali Gül ve Şahin’in ikinci durağı Kurt Kumaş Sanayi ve Ticaret A.Ş oldu. Ziyarette Covid-19 tedbirleri ve yürütülen çalışmalar hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt’tan bilgi alındı. Tedbirler yerinde incelendi. Sonrasında ise Hüner Nano Tekstil’i ziyaret ettiler.

YERİNDE DENETLEDİLER

Vali Gül ve Şahin’in sonraki durakları ise Akınal Sentetik Tekstil ve Gülsan Holding oldu. Vali Gül ve Şahin, Akınal Sentetik Ziyaretinde tedbirlere ilişkin bilgi aldı. Gülsan Holding ziyaretinde ise tedbirler ve üretim süreci yerinde denetlendi.

Önümüzdeki günlerde Vali Gül ve Şahin’in OSB’de bulunan diğer firmalarda da denetimlerine devam etmeleri bekleniyor.

Y.ANKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.