Hava Durumu

“OSB, 240 bin kişiye istihdam sağlıyor!”

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Vali Davut Gül Başkanlığında yapıldı. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Vali Gül, Gaziantep OSB’de 240 bin kişi istihdam sağlandığını ve OSB’ye yönelik sağlık merkezleri, köprülü kavşak ve bağlantı yollarının Ekim ayında ihale çıkacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2021 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2021 18:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“OSB, 240 bin kişiye istihdam sağlıyor!”

OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı Vali Davut Gül başkanlığında, Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımları ile gerçekleştirildi. Toplantıda, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde yürütülen çalışmalar ve ihracat potansiyeli ele alındı.

İHALELER EKİM’DE…

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep OSB’ye yönelik sağlık merkezleri, köprülü kavşak ve bağlantı yollarının Ekim ayında ihale çıkacağını söyledi.

“GAZİANTEP ÜRETİYOR, TÜRKİYE BÜYÜYOR”

Vali Gül, “Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi, 240 bin kişiyi istihdam ediyor. Önemli bir ihtiyaç olan çarşı merkezi, meslek lisesi atölyesi, kreş inşaatları hızla devam ediyor. Sağlık merkezleri, köprülü kavşak ve bağlantı yolları ekim ayında ihaleye çıkacak. Gaziantep Üretiyor, Türkiye Büyüyor” dedi.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.