Hava Durumu

“Örgütün gür sesi olacağız”

CHP Şehitkamil İlçe Başkan adayı Hurşit Yıldırım, yaklaşan Şehitkamil İlçe Kongresi ve seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, kongrelerin önemine değinerek, “İl ve İlçe Kongrelerinde örgütün gür sesi olacak yönetimler oluşturarak, önce Şehitkamil İlçemizde sonra tüm Türkiye’de iktidar olacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2019 19:10
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2019 21:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Örgütün gür sesi olacağız”

CHP Şehitkamil İlçe Başkan adayı Hurşit Yıldırım, yaklaşan Şehitkamil İlçe Kongresi ve seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, kongrelerin önemine değinerek, “İl ve İlçe Kongrelerinde örgütün gür sesi olacak yönetimler oluşturarak,  önce Şehitkamil İlçemizde sonra tüm Türkiye’de iktidar olacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Şehitkamil İlçe Başkan Adayı Hurşit Yıldırım, 5 Ocak tarihinde yapılacak olan ilçe kongresi öncesinde çalışmalarını büyük hızla sürdürüyor. İlçe genelinde gerçekleştirdiği temaslarda, partililerin büyük ilgisi ile karşılaşıyor. Yaklaşan ilçe kongresinde Örgütün Sesi olmak için Halkın Hareketi olarak yola çıktıklarını belirten Yıldırım, “Örgütümüz, sesinin daha çok duyulması için bizi aday olarak gösterdi. Örgütümüzün isteği üzerine sahaya inerek çalışmalarımıza başladık. Şehitkamil İlçemizin önümüzdeki süreçte olası bir erken seçimde, 2023 Genel Seçimleri ve 2024 Yerel Seçimlerine güçlü kadrolarla hazırlanması için önümüzdeki süreçte bizlere büyük görevler düşüyor. Bu anlamda örgütümüz tarafından bizlere yöneltilen sorumluluktan kaçmamak, partimizi önce Şehitkamil ilçemizde, ardından Gaziantep’te daha ileri noktalara taşımak üzere bu yola çıktık.”

“ÖRGÜT KARAR VERECEK”

Parti içerisinde bazı kesimlerin örgütü hiçe sayan davranışlarda bulunmasının üzücü olduğunu ifade eden Yıldırım, “Ankara’ya giderek, örgütün özgür iradesine ipotek koymak isteyenlerin bu davranışı beni çok üzüyor. Kongrelerin, parti içerisinde demokrasi şöleni halinde gerçekleşmesi gerekiyor. Umuyorum ki, 5 Ocak 2020 tarihinde demokrasi şöleni içerisinde, örgütümüz kararını verecektir” diye konuştu.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.