Hava Durumu

“Önce Can” umut oluyor

Türk Kızılayı Gaziantep Şubesi İl Kadın Kolları, ‘Önce Can’ projesi ile bebeği ve küçük çocuğu olan ailelere yardım elini uzattı. Hayırsever bir işadamından temin ettikleri ihtiyaç malzemelerini ihtiyaç sahibine ulaştırdılar.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2019 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2019 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Önce Can” umut oluyor

Türk Kızılayı Gaziantep Şubesi İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Esra Eroğulları tarafından hazırlanan ‘Önce Can’ projesi, bebek ve küçük çocuk sahibi ailelerin umudu oldu. Şube Başkanı Prof.Dr. Nihat Yıldırım öncülüğünde ihtiyaç sahiplerine ulaşan Türk Kızılayı, ‘Önce Can’ projesi ile de çocuk sahiplerini sevindirdi. Esra Eroğulları tarafından hazırlanan proje ile hayırseverden temin edilen, ıslak mendil, çocuk bezi ve giysiler, Av. Cengiz Gökçek  Kadın Doğın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

PROJE GELİŞEREK DEVAM EDECEK

Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Esra Eroğulları “Önce Can” projesi ile güzel adımlar atıldığını söyledi.  Eroğulları, “Projemiz gelişerek devam edecektir. Tüm üyelerimizle kol kola, omuz omuza, gazi şehrimizde yardım eli uzatılmamış kimseyi bırakmamak için var gücümüzle uğraş vereceğiz. Bu proje kapsamında önceliğimiz tabi ki, bebeklerimiz, çocuklarımızdır. Bebeklerimizin, çocuklarımızın giysi, bez ve ıslak mendil gibi temel ihtiyaçlarını bağışçılarımızdan temin ettik. Hastalara şifanın bir aracısı olmak istiyoruz.  Fedakar bağışçılarımızla hedefimize ulaşacağız ve hastaların umudu olacağız. Yalnız değilsiniz, yalnız olmayacaksınız” dedi.

YALNIZ BIRAKMAYACAKLAR

Türk Kızılayı Gaziantep Şubesi Kadın Kolları olarak,  Genç Kızılay gönüllüleriyle birlikte, güzel işler yaptıklarını belirten Eroğulları, “Bir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettik. Çocuklarla birlikte eğlendik, oyunlar oynadık. Kızılay içeceklerimizin yanı sıra kurabiye de ikram ettik. Bağışçılarımızın giyim ve gıda yardımlarını ihtiyaç sahibi olan çocuklarımıza ve ailelerine ulaştırdık. Bir dostun yardım elini bekleyen insanları, yalnız bırakmadık, yalnız bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.