Hava Durumu

Oğuzeli ulaşımını Büyükşehir üstlendi…

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Oğuzeli-Gaziantep ulaşımın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2019 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2019 20:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Oğuzeli ulaşımını Büyükşehir üstlendi…

Sosyal medya hesabı üzerinde açıklamada bulunan Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç,  Oğuzeli-Gaziantep ulaşımın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını açıkladı. Yeni ulaşım sisteminin geçtiğimiz hafta itibari ile başladığını duyuran Kılıç, “Oğuzeli- Gaziantep ulaşımı bugünden itibaren tamamen Büyükşehir Belediyesi otobüsleri tarafından yapılacaktır. Bildiğiniz gibi bugüne kadar ilçemizin ulaşım hizmetleri özel taşıma şirketleri tarafından yapılmakta idi. Firmalar ile yapılan sözleşme süresi bugün itibari ile bitmiş, Büyükşehir Belediyesi sözleşmeyi yenilemeyerek ulaşım hizmetini bizatihi kendi otobüsleri ile yapma kararı almıştır.”

“ÜCRETLER DEĞİŞMEYECEK”

Sözlerini sürdüren Kılıç, “Bugünden itibaren önceki güzergahlar (Oğuzeli- Adliye)(Oğuzeli-Karataş-Üniversite) aynı şekilde devam edecek olup, ücretler ilçe merkezimizden Gaziantep’in tüm hatlarında şehir içi ücreti olarak belirlenmiştir. Yani Gaziantep’te şehir içi otobüs ücreti ne ise, Oğuzeli otobüsü de aynı ücret olacak” ifadelerine yer verdi.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.