Hava Durumu

ÖĞRENCİLER ŞAŞKIN, REKTÖR DUYARSIZ…

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, GAÜN’de eğitim yüzde 60 yüz yüze, yüzde 40 ise online olacağını açıklamıştı. Açıklama üzerine kente gelen GAÜN’lü öğrencileri, fakülteler arasındaki uygulama farklılıkları karşısında şaşkınlığa uğradı. GAÜN öğrencileri, duruma sosyal medyadan tepki gösterirken, GAÜN Rektörü Özaydın, yeni bir açıklama yaptı. Rektör Özaydın, yüzde 60 yüz yüze, yüzde 40 online eğitim kararının genel bir karar olmadığını, fakülte yönetimlerinin kararına bırakıldığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2021 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2021 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
ÖĞRENCİLER ŞAŞKIN,  REKTÖR DUYARSIZ…

Gaziantep Üniversitesi’nde 2021-2022 Eğitim yılı başlıyor. Yeni eğitim yılı öncesi, açıklamalarda bulunan Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, GAÜN’de eğitim yüzde 60 yüz yüze, yüzde 40 ise online olacağını açıklamıştı. Rektör Özaydın’ın açıklamalarının ardından kente gelen öğrenciler, fakülteler arasında eğitim uygulaması farklılıkları karşısında ne yapacağını şaşırdı.

ÖĞRENCİLER ŞAŞKINLIĞA UĞRADI!

Kimi fakültelerin önemli oranda yüze yüze eğitim yaptığı, kimi fakültelerde ise sınavlar dışında yüz yüze eğitimin olmayacağını öğrenen öğrenciler, kararı karşısında sosyal medya hesapları üzerinden tepki gösteren öğrenciler, Rektör Özaydın’dan açıklama beklediklerini söylediler.

Öğrencilerin beklediği açıklama Rektör Özaydın’dan geldi. GAÜN Rektörü Özaydın, başlayacak olan yüz yüze eğitim ile ilgili önemli açıklamada bulundu.

“KARAR FAKÜLTELERİN İNİSİYATİFİNE BIRAKILDI”

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Rektör Özaydın, “Sevgili öğrenciler pandemi kuralları çerçevesinde yüz yüze eğitime başlayacağımızı daha önce paylaşmıştık. Gündemde olan yüzde  60 yüz yüze, yüzde 40 uzaktan eğitim konusunda genel alınmış bir karar olmayıp bu husus fakülte yönetim kurullarının inisiyatifine ve kararına bırakılmıştır” dedi.

Rektör Özaydın’ın açıklamaları, öğrencilerin beklentilerini karşılamadı.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.