Hava Durumu

Ödemeler 8-9 Ağustos’ta yapılacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaklaşık 12 milyonu aşkın emeklinin Kurban Bayramı ikramiyelerinin 8-9 Ağustos’ta ödeneceğini açıkladı.  Buna göre ikramiyeler SSK kapsamında olanlara 8 Ağustos, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı kapsamında olanlara da 9 Ağustos'ta ödenecek.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2019 19:04
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2019 20:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Ödemeler 8-9 Ağustos’ta yapılacak

Bakan Selçuk’un açıklamalarının ardından gözler emekli vatandaşlara çevrildi. Hayat pahalılığı karşısında günden güne eriyen emekli maaşları ile geçinmeye çalışan emekliler, bayram ikramiyelerini beklemeye başladılar. Bayram döneminde aldıkları ikramiyeler yardımı ile bayramda az da olsa rahat eden emekli vatandaşlar, bayram ikramiyelerinde artışlar yapılması gerektiğini kaydettiler.

EMEKLİLER İKRAMİYELERİ BEKLİYOR

Türkiye Emekliler Derneği Gaziantep Şubesi’nden yapılan konuya ilişkin yapılan açıklamada, 8-9 Ağustos tarihleri arasından ödenecek olan bayram ikramiyelerinin önemine dikkat çekildi. Şube Yetkilileri, “Gaziantep’te yaşayan binlerce emekli vatandaş dört gözle bayram ikramiyelerinin verileceği günü bekliyor. Kurban almak isteyen, bayram alışverişi yapmak isteyen emekli vatandaşlar için bayram ikramiyeleri büyük önem taşıyor. Bizler bu ikramiyelerin her yıl emekli maaşlarına yapılan zam kadar artırılması gerekiyor. Bu konuda talepte bulunduk. Hükümetin bu konuda önümüzdeki yıllarda çalışma yapmasını bekliyoruz” diye konuştular.

E.YILDIRIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.