Hava Durumu

O ilçelere atama yapıldı!

AK Parti Gaziantep’te 7. Olağan Kongre süreci devam ediyor. 7 ilçede kongrelerin tamamlanmasının ardından gözler Genel Merkez kararıyla iptal edilen Araban ve tarih belirlenmeyen Oğuzeli İlçe Kongrelerine çevrilmişti. AK Parti’de tartışmalı geçen ilçe kongre süreci geçtiğimiz gün Araban ve Oğuzeli İlçe Başkanlıklarına yapılan atamalarla tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2020 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2020 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
O ilçelere atama yapıldı!

AK Parti Gaziantep’te geçtiğimiz yıl başlayan 7. Olağan Kongre sürecinde ilçe kongreleri tamamlandı. Tartışmalı geçen kongre sürecinde 7 ilçede kongreler tamamlanırken, tartışmalı olan Araban ve Oğuzeli İlçelerine AK Parti Genel Merkezi tarafından atama yapıldı. AK Parti Oğuzeli İlçe Başkanlığına Hilmi Özbudak, AK Parti Araban İlçe Başkanlığına Kamil Murat Kansey atandı.

BAKAN GÜL’Ü ZİYARET ETTİLER

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Derya Bakbak, Mehmet Erdoğan, Müslüm Yüksel, Mehmet Kirazoğlu, Ali Şahin, AK Parti Oğuzeli İlçe Başkanı Hilmi Özbudak ve AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kansey katıldı.

UZER SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

AK Parti Oğuzeli ve Araban İlçe Başkanlıklarına yapılan atamaları Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, sosyal medya hesabından duyurdu. Uzer, “Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül ile Milletvekillerimiz, İl Başkanımız Eyup Özkececi ve yeni atanan AK Parti Oğuzeli ilçe Başkanı Hilmi Özbudak ve AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Kasney ile TBMM’de bir araya geldik. Yeni atanan başkanlarımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.