Hava Durumu

Nişanlısından ayrıldı, aracın önüne atladı

Nişanlısından ayrılan bir genç aracın önüne atlayarak intihara kalkıştı. Hastaneye kaldırılan gencin hayati tehlikesi sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2020 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2020 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Nişanlısından ayrıldı, aracın önüne atladı

 

 

Edinilen bilgiye göre, 22 yaşındaki yabancı uyruklu Ali A. Abdulkadir, Aksu Bulvarı’nda kaldırımda arkadaşı ile beklerken bir anda seyir halindeki bir aracın önüne atladı. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan genç, 25 Aralık Devlet Hastanesine kaldırıldı. Belinde kırıklar olduğu öğrenilen gencin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

 

 

Olayla ilgili Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında Gaziantep’te bir gencin kendisini yoldan otomobilin önüne attığı bir video kullanılarak, yabancı uyruklu gençlerin kendilerini lüks otomobillerin önüne atmak sureti ile kazaya karışan otomobil sahiplerinden para almaya çalıştığı yolundaki bilgiler paylaşılmaktadır. Bu bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır. Bahse konu olay 24 Şubat 2020 tarihinde saat 22.00 sıralarında 15 Temmuz Mahallesi Abdulkadir Aksu Bulvarı üzerinde meydana gelmiştir. Olay münferit bir vakadır. Görüntülerde yer alan ve 22 yaşında olan yabancı uyruklu genç, özel problemleri sebebi ile bir aracın önüne atlayarak intihar girişiminde bulunmuş olup, belindeki kırık nedeni ile hastanede yoğun bakımda yatmaktadır ve hakkında intihara teşebbüsten işlem yapılmıştır. Görüntülerdeki diğer şahıs polise verdiği ifadede olayı doğrulamıştır. İntihara teşebbüs eden kişi daha önce herhangi bir aracın önüne atlamadığı gibi şimdiye kadar ilimizde yaşayan hiçbir yabancı uyruklu vatandaş ile ilgili böyle bir olay yaşanmamıştır" denildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.