Hava Durumu

Naksan şirketlerinin satışına itiraz!

15 Temmuz Darbe Girişiminin ardından Nakıboğlu Ailesi’ne ait şirketlere el konulmuştu. TMSF tarafından 2016 yılından bu yana yönetilen Naksan Holding ve Royal Halı Firmalarının satışa çıkarılmasına Nakıboğlu Ailesinin avukatları tarafından itiraz edildiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2020 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2020 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Naksan şirketlerinin satışına itiraz!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, TMSF Kayyımlığında yönetilen Naksan Plastik ve Royal Halı için ihale yapılacağını açıklamıştı. 6 Ekim tarihinde Royal Halı, 20 Ekim tarihinde ise Naksan Plastik için ihale yapılacağının duyurulmasının ardından ihale sürecine itiraz edildiği öğrenildi.

AİLENİN AVUKATLARI HAREKETE GEÇTİ…

Edinilen bilgilere göre, ihaleye çıkarılacağı açıklanan Naksan Holding ve Royal Halı'nın satışına itiraz edildi.  Nakıboğlu ailesinin avukatları, Naksan Holding ve Royal Halı'nın satışı ile ilgili Yargıtay’a itiraz dilekçesi verdi. Avukatların, yerel mahkemenin verdiği karara Yargıtay’da itiraz edildiği belirtildi.

Adli sürecin halen devam ettiği Yargıtay'daki sürecin tamamlanmadan satışın yapılmasının doğru olmadığı ifade edilerek 6 ve 20 Ekim’de yapılacak satışa itiraz edildiği öğrenildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.