Hava Durumu

“Muhtemelen kovulacağım”

Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica, yeni sezon ve takımın durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Sumudica, “Kulüpte hissettiğim bazı sorunlar var. Aslında geçen seneyi 8. bitirdik ve Türkiye'de adımızı duyurduk. En iyi teknik direktörlerden biriydim ama benim de daha fazlasını yapacak ne sabrım var ne sağlığım. Asla pes etmeyeceğim ama muhtemelen kovulacağım” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2020 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2020 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Muhtemelen kovulacağım”

Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica, yeni sezon ve takımın durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Kadro olarak eksik kaldıklarını belirten Sumudica, "Takımda sadece 9 yabancım var. Zaman zaman 16-17 oyuncuyla antrenman yapıyoruz. Antrenörleri antrenman kadrosuna dahil edip 10'a 10 çalışmak zorunda kaldık. Federasyon ve yayıncı kuruluş, parayı kulüplere aktarmadı. İşler sıkıştı ve transfer için para yok. Bunlar bana söylendi ve bu sıkıntıyı çekmem gerekiyor. Maxim ve Tosca, milli takımdan yorgun geldiler. Son maçta Tosca yoktu ki riske etmek istemedim" dedi.

AYRILMAYA KARAR VERMEK ZOR

Ayrılmaya yönelik bir karar vermediğini belirten Rumen teknik adam, "Ayrılma kararı vermek zor. Çünkü buraya yaptığım transferler beni burada tutuyor. Maxim'i burada bırakamam. Ben burada olmasaydım Gaziantep'e gelmezdi. Onun yanı sıra Junior Morais, Kana-Biyik ve bir sürü isim." ifadelerini kullandı.

“MUHTEMELEN KOVULACAĞIM!”

Kulüpte yaşanan sorunlara da değinen Sumudica, "Kulüpte hissettiğim bazı sorunlar var. Aslında geçen seneyi 8. bitirdik ve Türkiye'de adımızı duyurduk. En iyi teknik direktörlerden biriydim ama benim de daha fazlasını yapacak ne sabrım var ne sağlığım. Asla pes etmeyeceğim ama muhtemelen kovulacağım" dedi.

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.