Hava Durumu

Muğdat Çelik, Gazişehir'de

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Gazişehir Gaziantep, son olarak Galatasaray’da forma giyen Muğdat Çelik’i transfer etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2019 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2019 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Muğdat Çelik, Gazişehir'de

Yeni sezon için transfer çalışmalarında devam eden Gazişehir Gaziantep, üçüncü transferini de resmi olarak açıkladı. Gaziantep ekibi geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giyen ve şampiyonluk sevinci yaşayan Muğdat Çelik’i 2 yıllığına renklerine bağladı.

 

Süper Lig’de Akhisarspor ve Galatasaray formaları ile toplam 85 karşılaşmaya çıkan tecrübeli oyuncu, bu maçlarda rakip filelere 9 gol gönderirken, 9 da asist yapma başarısı gösterdi. Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla şampiyonluk da yaşayan Muğdat Çelik, sarı-kırmızılı renkler altında toplam 18 resmi maça çıkarak 4 kez skor üretti.

 

Gaziantep ekibinin Muğdat Çelik transferini resmi sosyal medya hesabından, ’Şabanoğlu Şaban’ filmi görseli ve ’Caming Soon’ etiketiyle paylaşarak duyurması ise dikkat çekti. Transferin bu şekilde açıklanması ise akıllara Galatasaray taraftarının Muğdat Çelik için söylediği ’Dat diri dat dat Muğdat’ tezahüratını getirdi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.