Hava Durumu

“Mücadele kararlılıkla sürdürülecek”

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Gaziantep Esnaf, Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB)’ni ziyaret etti. Ziyarette Gaziantep genelinde sürdürülen uyuşturucu operasyonlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Zeybek, uyuşturucu ile mücadelenin kararlı şekilde sürdürüleceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2020 19:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2020 21:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Mücadele kararlılıkla sürdürülecek”

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, GESOB’a ziyarette bulundu. Zeybek, GESOB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Küsbeoğlu ve Oda Başkanları ile görüştü. Ziyarette konuşan GESOB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Küsbeoğlu, “Sayın Emniyet Müdürümüz, göreve geldiği ilk günden bu yana şehrimizde başarılı işlere imza attı. Kendilerini ziyaret ettiğimiz zaman esnaflarımızın durumunu anlattık. Çalışmaları ile bizlere destek oldular. Yoğun iş programı içerisinde bizleri ziyaret ettiler, kendilerine teşekkür ediyoruz.”

“GEREKENİ YAPIYORUZ”

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, “Sayın Küsbeoğlu’na sözlerinden dolayı, oda başkanlarımıza da bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Gaziantep’te göreve başlayalı 100 gün oldu. Bize verilen itimada layık olmaya çalışıyoruz. Gaziantep halkının güvenlik algısı o kadar yüksek ve güvenliğe çok önem veriyorlar. Küreselleşen dünyada, güvenlik çok önemli bir unsur. İnsanlar, artık her şeye kolay bir şekilde ulaşabiliyor. Gaziantep halkının farkındalığı çok yüksek. Vatandaşlarımız ile karşılaştığımızda bizlere destek verdiklerini belirtiyorlar. Olumsuz konuları da dinleyerek gerekeni yapıyoruz. STK’lar, odaların bizleri yönlendirmesi önemli. Toplumun içinde yaşıyorlar, toplumun taleplerini alıyorlar.”

6 BÜYÜK OPERASYON YAPTIK

Uyuşturucu ile mücadele konusuna değinen Zeybek, “Bugüne kadar 6 büyük operasyon yaptık. Devletimiz tüm gücüyle, kuvvetiyle uyuşturucu ile mücadeleye kararlı. Türkiye genelinde bu mücadele sürüyor. Gaziantep’te dehşet rakamlar var, bu rakamlar Valiliğimiz tarafından açıklanacaktır. Uyuşturucu çağımızın vebası, bununla etkin şekilde mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.

Y.ANKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.