Hava Durumu

Minik ayaklar bu yaz Timberland'e emanet!

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2019 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2019 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Minik ayaklar bu yaz Timberland'e emanet!

Rengarenk Timberland çocuk sandaletleri bu yaz da çok çeşitli.  Açık ve kapalı model alternatiflerine sahip unisex sandaletler,  fark yaratan iç ve dış taban özellikleriyle çocuklara gün boyu rahatlık vadediyor. Kapalı sandalet modeli ise darbelere karşı ekstra koruma sunuyor.
 
Timberland, yetişkinler için olduğu gibi çocuklar için de yaz boyu konfor ve renk vadediyor. Timberland'in ikonik çocuk sandaletleri hafif ve su dostu deri malzemesi sayesinde hem şehirde hem de tatilde, çocukların gün boyu diledikleri gibi hareket etmelerini, rahatça vakit geçirebilmelerini sağlıyor. Önü kapalı model sandaletler ise darbelere karşı ekstra koruma sunuyor. 

Anti-mikrobik Sanitized® iç tabanıyla fark yaratırken Timberland çocuk sandaletleri hafif Eva tabanı ile gün boyu konfor sunuyor. Unisex Timberland çocuk sandaletleri 22 - 35 arası numaralarda, kapalı ve açık modelde farklı renk alternatiflerine sahip.
 
Mağazalar ve anlaşmalı e-ticaret sitelerinde yerini alan Timberland çocuk sandaletleri numara ve modele göre 239 – 299 TL arasında değişen fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.