Hava Durumu

Milli ara iyi değerlendirilecek!

Süper Ligde 8.hafta karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından Milli ara başladı. Ligde mücadelesini sürdüren Gaziantep FK’da, oyuculara izin verilirken, Milli aranın en iyi şekilde değerlendirilmesi için çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2021 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2021 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Milli ara iyi değerlendirilecek!

 

Süper Ligde 8.hafta karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından ligde Milli ara başladı. 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri kapsamında tüm dünya da oynanan maçlara 1 hafta ara veriliyor. 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu bu kapsamda Türkiye ile Norveç karşı karşıya gelecek. 11 Ekim tarihinde ise Letonya ile karşılaşacak.

OYUNCULARA İZİN VERİLDİ

Milli Takım maçları nedeniyle Türkiye’de de liglere 1 hafta süreyle ara verildi. Geçtiğimiz Pazar günü başlayan ara sonrası Gaziantep FK’lı oyunculara da izin verildi. Milli ara nedeniyle izinli oyuncular dinlenirken, Milli Takımda görevli olan oyuncular ise takımlarına katılmak üzere ayrıldı.

“DAHA İYİ BİR TAKIM OLACAĞIZ”

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Milli Araya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bulut, “Milli maç arasında daha çok çalışarak daha iyi bir takım olacağız. Daha iyi Gaziantep FK izletmek istiyoruz" dedi.

HATAYSPOR İLE KARŞILACAKLAR…

Süper Ligin 9.haftasında Gaziantep FK, Hatayspor ile karşılaşacak. 18 Ekim tarihinde oynanacak olan karşılaşma öncesi takımda eksiklerin tamamlanması ve Hatayspor karşısında galibiyet alınması için hazırlıklar yapılacağı öğrenildi.

E.YILDIRIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.