Hava Durumu

MHP’de kongreler start alıyor…

MHP Gaziantep İl Teşkilatında İlçe Kongre tarihleri netleşti. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan MHP Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik, 15 Ağustos tarihinde Oğuzeli İlçe Kongresi ile başlayacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2020 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2020 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
MHP’de kongreler start alıyor…

 

MHP'nin Gaziantep’teki ilçe kongre tarihleri belli oldu. 15 Ağustos 'ta Oğuzeli ve Nizip ilçelerinde başlayacak olan kongre süreci 17 Ağustos 'ta Araban ve Yavuzeli kongreleri ile devam edecek. 21 Ağustos 'ta Nurdağı, 22 Ağustos 'ta İslahiye ve Şehitkamil, 23'ünde ise Şahinbey kongresi yapılacak.

OĞUZELİ KONGRESİ İLE BAŞLAYACAK

MHP Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik, kongre tarihlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, “Olağan kongre takvimimiz hayırlı olsun. 15 Ağustos’ta Oğuzeli ilçe kongremize Genel Başkan Yardımcımız Yaşar Yıldırım Beyin teşrifleri ile başlıyoruz” ifadelerini kullandı.

MHP ŞEHİTKAMİL İLÇE BAŞKAN ADAYI AKIN KINACILAR

Gaziantep’in en büyük ilçelerinden Şehitkamil’de ise mevcut başkan Aziz Yücel, İl Başkanlığı’na adaylığı dolayısıyla görevi bırakıyor. Şehitkamil Meclis Üyesi olan Avukat Akın Erol Kınacılar ortak kararla tek liste ile aday olacağı resmen açıklandı. 22 Ağustos’ta yapılacak olan MHP Şehitkamil İlçe Kongresine, Gaziantep Milletvekili A. Muhittin Taşdoğan Divan Başkanlığı yapacak.

MHP ŞAHİNBEY İLÇE BAŞKAN ADAYI İLKER KIZIKLI

MHP Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz resmen açıklama yapmamasına rağmen İl Başkanlığı’na adaylığı nedeniyle görevi bırakacağı ve yerine Şahinbey Belediye Meclis Üyesi, Makina Mühendisi İlker Kızıklı’nın aday olacağı öğrenildi. Divan Başkanlığını Gaziantep Milletvekili Sermet Atay’ın yapacağı, Şahinbey İlçe Kongresi 23 Ağustos 2020 tarihinde delegelerin katılımıyla gerçekleşecek.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.