Hava Durumu

MHP’de Çıkmaz dönemi

MHP Gaziantep İl Kongresi heyecanı yaşandı Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda yapılan kongrede Şehitkâmil Eski İlçe Başkanı Aziz Yücel ve Şahinbey Eski İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz’ın listeleri yarıştı. 558 delege oy kullandı, 357 oy alan Cahit Çıkmaz MHP Gaziantep İl Başkanı olarak seçildi. Rakibi Aziz Yücel ise 191 oy aldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2020 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2020 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
MHP’de Çıkmaz dönemi

Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda yapılan kongreye Ak Parti’den katılım oldu. MHP’nin İl Kongresine Ak Parti’den İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve çok sayıda Ak Partili yönetici katıldı.

MHP Gaziantep 13. İl Kongresini yapıldı. Mevcut Başkan Muzaffer Çelik’in aday olmadığı kongrede Şehitkâmil Eski İlçe Başkanı Aziz Yücel ve Şahinbey Eski İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz’ın listeleri yarıştı. 

TEŞKİLATIMIZIN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Kongrede bir konuşma gerçekleştiren MHP Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik, “MHP, Cumhur İttifakı ile Türkiye’nin geleceğine çok katkılar sağlamaya devam edecek. Bu noktada Başbuğumuzun, Sayın Genel Başkanımızın emaneti olan İl Başkanlığını bir an bile zor durumda bırakmamak, emanetine sahip çıkmak için sürekli çalıştık.  MHP’nin bir adım daha ileriye gitmesi için Genel Merkezimiz ve dava arkadaşlarımız ile yaptığımız istişareler neticesinde partimizin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğiz. Teşkilatımızın hizmetinde olmaya devam edeceğim” diye konuştu.

“AŞAMAYACAĞIMIZ ENGEL YOK”

Kongrede adaylık açıklamasında bulunan MHP İl Başkan Adayı Aziz Yücel, “Bu bir yarış değil. Cahit Çıkmaz ya da Aziz Yücel’in değil MHP’nin kazanması demektir. Aramıza hiçbir zaman olumsuzluklar girmedi, fikir ayrılıklarımız oldu ancak birbirimize olan saygımızı kaybetmedik. Burada birlik ve beraberliğimizin tesisi için her türlü fedakarlığı yaparak, MHP’yi en üst düzeye çıkarmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Ülkücü kadroların artık üst seviyelerde görevlere gelmesi gerekiyor. Biz birlik olursak, aşamayacağımız hiçbir engel yok. Genel Başkanımız bize yol açıyor, biz o yolda yürüdüğümüz sürece Gaziantep her zaman örnek olacak, ileriye gidecektir” dedi.

“TÜM TEŞKİLATLARIMIZI KUCAKLAYACAĞIZ”

MHP Gaziantep İl Başkan adayı Cahit Çıkmaz, MHP’nin ülkenin teminatı olduğunu söyledi. Çıkmaz, “Partimizi daha iyi yerlere taşımak için çalışacağız. Güçlü bir Türkiye için bu yolda yürüyeceğiz. Ülkemizin içinden geçtiği bu hassas dönemde, hiç kimseyi hor görmeden, milletimizin hassasiyetlerini, devletimizin bekasını, şehitlerimizin emanetlerini savunmaya devam edeceğiz. Ben diyenlere hesap soracağız, biz diyeceğiz. Tüm teşkilatlarımızı kucaklayacağız, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Davamız için gecemizi gündüzümüze katacağız” diye konuştu.

KURALLAR HİÇE SAYILDI…

Kongre sırasında objektiflere yansıyan görüntüler pes dedirtti. Onat Kutlar Kongre Salonunda yapılan kongrede, oy kullanmak isteyen delegelerin sosyal mesafe ve maske kurallarına uymadıkları görüldü. Seçim Kurulu üyeleri tarafından uyarılara aldırış etmeyen üyeler, dakikalarca oy kullanmak için sıra beklediler.

ÇIKMAZ FARK ATTI

Konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçti. İl Kongresinde 558 delege oy kullandı. 357 delegenin oyunu alan Cahit Çıkmaz, MHP Gaziantep il Başkanlığı görevine seçildi. Rakibi Aziz Yücel ise 191 delegenin oyunu aldı. 10 oy ise geçersiz sayıldı.

CAHİT ÇIKMAZ’IN YÖNETİM LİSTESİ ŞÖYLE

Ali Keleşoğlu, Ali Tonbak, Ahmet Şükrü Denker, Abdullah Şaşuşağı, Bekir Yıldırım, Ertan Aslan, Elif Aslı Ercihan, Fayat Yıldırım, Hanifi Yiğit, Harun Şahin, Hasan Yaraşır, Mehmet Taşdemir, Mehmet Söylemez, Mehmet Özmen, Mehmet Erdal Çapkur, Mutlu Can Dağlı, Murat Atay, Murat Aslan, Mustafa Bozgeyik, Mustafa Doğan, Mikail Durmaz, Nazir Aslan, Necmettin Taşçı, Orhan Tiryaki, Olcan Karabacak, Reslan Özer, Selçuk Özcan, Seyit Karlı Savcı, Şevket Açıkbaş, Tuncay Tabur, Volkan Kapısız, Tunus Dağdelen.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.