Hava Durumu

Mevcut başkanlarla yola devam!

AK Parti’de başlayan 7. Olağan Kongre kapsamında Gaziantep’te 5 ilçede kongreler tamamlandı. Oğuzeli ve Araban İlçeleri için kongre tarihleri netleşmezken, geçtiğimiz hafta sonu AK Parti’de Şahinbey ve Şehitkamil İlçe Kongrelerinin heyecanı yaşandı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Şahinbey ve AK Parti Şehitkamil Kongrelerinde mevcut ilçe başkanları ile yola devam kararı alındı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2020 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2020 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Mevcut başkanlarla yola devam!

AK Parti’de 7.Olağan Kongre Süreci, tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında Gaziantep’te başlatılan kongreler sürecinde 5 ilçede kongreler tamamlanmıştı. Oğuzeli ve Araban İlçe Kongreleri için henüz tarihler netleşmezken, geçtiğimiz hafta sonu AK Parti Şahinbey ve AK Parti Şehitkamil Kongreleri yapıldı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün katılımıyla yapılan ilçe kongrelerinde büyük heyecan yaşandı.

TEKE, İKİNCİ KEZ BAŞKAN…

AK Parti’de ilk kongre, Gaziantep’in en büyük metropol ilçesi olan Şahinbey İlçesi’nde yapıldı. Şahinbey Parkı içerisinde bulunan Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen kongrede, İlçe Başkanı Hasan Teke’nin yeniden aday oldu. Tek liste ile yapılan kongrede Teke, ikinci kez AK Parti Şahinbey ilçe Başkanı olarak seçildi.

YILMAZ YENİDEN ADAY

Şahinbey İlçe Kongresinin ardından ikinci kongre Şehitkamil İlçesi’nde yapıldı. 11 Ekim günü Merveşehir Stadyumunda saat 13.00’te başlayan olan kongrede mevcut ilçe başkanı Mehmet Yılmaz yeniden aday gösterildi. Tek liste ile gidilen seçimde Yılmaz, yeniden AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı olarak seçildi.

7 İLÇEDE SEÇİMLER TAMAMLANDI

AK Parti Şahinbey ve Şehitkamil İlçe Kongrelerinin yapılmasının ardından 7 ilçede kongreler tamamlanmış oldu. AK Parti Genel Merkezi kararıyla iptal edilen Araban İlçe Kongresi ve henüz tarihi netleşmeyen Oğuzeli İlçe Kongresinin akıbetinin ne olacağı parti içerisinde tartışılıyor.

F.ÇENGEL

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.