Hava Durumu

Metro'dan fıstık gibi kampanya

Gaziantep denilince akla ilk gelen, şöhreti ile ülke sınırlarını aşan Antep fıstığı hasatı dönemine özel Metro Türkiye’nin 4 gün sürecek yeni indirim kampanyası başladı. Gaziantep mağazasında geçerli olacak “Fıstık Gibi” kampanyası ile Antepliler hasatın bereketini Metro Türkiye’nin güvenilir, kaliteli ve yerel üreticilerin kampanyaya özel seçilmiş ürünleri ile alışverişlerinde hissedecek.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2021 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2021 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Metro'dan fıstık gibi kampanya

 

 

19 Ağustos 2021 – 30 yıldır Türk mutfak kültürüne ve değerlerine sahip çıkma ve gelecek nesillere aktarma amacıyla faaliyetlerini sürdüren Metro Türkiye, ülkemizin yerel ürünler bakımından sahip olduğu büyük gücü ortaya çıkarmak için çalışmalarına devam ediyor. Gaziantep’in önemli geçim kaynaklarından ve en meşhur ürünlerinden olan Antep fıstığının hasat dönemine özel olarak Metro Türkiye, Gaziantep mağazasında 19-22 Ağustos tarihlerinde geçerli olacak indirim kampanyasıyla hem işletmelerin hem de tüketicilerin temel ihtiyaç ürünlerini çok özel fiyatlarla sunuyor.

Bölgedeki müşterilerini uygun fiyatlarla yerel ürünlerle buluştururken yerli üretimin ve üreticinin de desteklenmesinin amaçlandığı kampanya kapsamında Metro Türkiye, ayrıca ziyaretçileri için Antepli iş ortaklarının ürettiği yerel ürünlerin tadım aktivitelerini de Gaziantep mağazasındaki Şefin Mutfağı bölümünde gerçekleştiriyor.

Metro Türkiye Gaziantep Mağazası İşletme Müdürü Serkan Dalgıç düzenledikleri Fıstık Gibi kampanyası hakkında şunları söyledi: “2006 yılından bu yana 8.133 m2 kapalı alana sahip mağazamızda Gaziantepli müşterilerimize Metro kalitesini, güvenini ve çeşitliliğini yaşatıyoruz. Yerli üreticilerimizi ve tedarikçilerimizi desteklemek amacıyla bölgemizin ürünlerine raflarımızda yer veriyoruz. Oğuzeli bölgesinin Coğrafi İşaretli Ürün tescilli kurutmalık patlıcan, biber ürünlerinin ve Araban sarımsağının üretimini destekleyerek doğrudan üreticilerden alım yapıyor ve Türkiye’deki tüm Metro mağazalarımızda misafirlerimiz ile buluşturuyoruz. Raflarımızda ayrıca Antep boz iç fıstıktan Antep bulguru’na Antep dolmalık biber kurusu’ndan Antep fıstığı’na kadar 67 adet Coğrafi İşaret tescilli ürün de bulunuyor. Ülkemizin bu eşsiz ürünlerinin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak amacıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve il Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak Meslek liselerinin gıda teknolojisi ve yiyecek içecek bölümü öğretmenlerine yerel ürün ve Coğrafi İşaret hakkında etkinlikler ve eğitimler de düzenliyoruz. Böyle bir kampanya ile bu lezzetleri müşterilerimizin beğenisine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Metro Türkiye, hasadın bereketini alışverişlerinde de hissetmeleri için misafirlerine 4 gün boyunca seçili ürünleri kampanyalı fiyatlardan satışa sunuyor . 5L TURNA Ayçiçek Yağı 62,99 TL, Dana Köftelik Kıyma 49,99 TL/kg, Kuzu Karkas 49,99 TL/kg, 400-600gr’lık Çipura 36,50 TL/kg, Domates, Soğan ve Patates 0,99 TL/kg’den satılıyor. Gıda ürünlerinin yanında gıda dışı ürünler de cazip indirimlerle müşterilerle buluşuyor. 55” Axen Ultra HD 4 K Dahili Uydu Alıcılı Smart LED 3.599 TL’ye, INFİNİX HOT 8 64 GB Akıllı Telefon 1.599 TL’ye, LEE COOPER Erkek Jean Pantolon 79,90 TL’ye, SKECHERS Spor Ayakkabı 399,90 TL’ye Metro Türkiye’nin Gaziantep mağazasında raflardaki yerini aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.