Hava Durumu

“Mayıs ayında tamamlanacak”

Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kent merkezinde yapımı devam eden Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu. İnşaat alından yapılan incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Gaziantep Valisi Davut Gül, Millet Bahçesi’nin Mayıs ayında tamamlanacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2020 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2020 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Mayıs ayında tamamlanacak”

Gaziantep Valisi Davut Gül, kent merkezinde yapımı devam eden Millet Bahçesi Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Vali Gül, “Bilindiği üzere kentin eski stadyumu Kamil Ocak Stadyumu’nun yerine TOKİ tarafından yeni bir stadyum yapıldı. Bugünkü değeri ile 200 milyon TL’nin üzerinde bir stadyum. TOKİ bu stadyumu yaparken, Kamil Ocak Stadyumunun arazisini ticari alan olarak kullanmak üzere yaptı. Daha sonra Cumhurbaşkanımızın talimatıyla eski stadyum alanları Millet Bahçeleri olarak planlandı.”

“KAPALI OTOPARK ÖNEMLİ”

Sözlerini sürdüren Vali Gül, “Şimdi ise Büyükşehir Belediyemiz ve TOKİ işbirliğiyle bu alana Millet Bahçesi yapılıyor. Millet Bahçesi’nin alt bölümüne iki katlı kapalı bir otopark yapılıyor. Gaziantep’e çok sayıda turist kafilesi geliyor, bunların araçlarını park edebileceği, kent merkezinde bulunan turistik alanlara gidebileceği bir alan olacak. Millet Bahçesi çok önemli ancak kapalı otoparkımız da onun kadar önemli. Diğer alanlar yeşil alan olacak, orta ölçekte bir camimiz yer alacak. İnşallah Mayıs ayında tamamlanmış olacak” diye konuştu.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.