Hava Durumu

Manzara değişmiyor

Gaziantep’te geçtiğimiz gün meydana gelen sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Kentin birçok noktasında sağanak yağış nedeniyle alt yapı yetersiz kalırken, trafik felç oldu. Kenti en işlek noktalarından olan Abdulkadir Aksu Bulvarı, Gölgelik Kavşağı ve İbrahimli Çevre Yolu’nda trafik kilitlendi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2020 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2020 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Manzara değişmiyor

Türkiye’nin en büyük metropollerinden olan Gaziantep’te alt yapı ve trafik sorunu bitmiyor. Her kış yaşanan manzaraya karşın Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin çalışmalarının yetersiz kaldığı gözlemleniyor. Daha kış aylarına girilmeden yağan ilk yağmurda meydana gelen yollarda göllenme ve trafik sıkıntısı vatandaşların tepkisine neden oldu.

DAKİKALARCA TRAFİKTE BEKLEDİLER!

Kentte iki gündür boyunca etkisini sürdüren kuvvetli sağanak yağış hayatı felç etti. Şehrin birçok noktasında caddeler adeta göle döndü. Sabah saatlerinde etkisini arttıran ve mesai başlangıcına denk gelen yağış şehirde adeta trafiği kilitledi. Şehrin birçok noktasında uzun araç kuyrukları meydana gelirken, vatandaşlar saatlerce kilitlenen trafikten hareket dahi edemedi.  Özellikle Abdulkadir Aksu Bulvarı, Gölgelik Kavşağı ve İbrahimli Çevre yolu trafiğin kilitlendiği gözlemlendi.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ!

Trafiğin kilitlenmesi vatandaşları da çileden çıkarttı. Trafik sorununa çözüm bulunamadığını belirten Vatandaşlar, "Şehrimize bir damla yağmur yağmasın. Hemen trafik kilitleniyor. İlk yağışta trafik böyle olacak ise kış mevsiminde işimiz çok zor. Yetkililer, bu şehri yönetenlerden ricamızdır. Bir an önce bu sıkıntımıza çözüm üretsinler" ifadelerini kullandılar.

ALT YAPI SORUNU DEVAM EDİYOR!

KÜSGET Sanayi Bölgesi’nde, alt yapı sorunu devam ediyor. Geçtiğimiz gün etkili olan sağanak yağış nedeniyle KÜSGET Sanayi Sitesi’nde bulunan yollar göle dönüştü. Yıllardır alt yapı sorununun çözümlenemediği KÜSGET’te her yağış sonrası ortaya çıkan bu manzara hem sürücüleri hem de esnafın tepkisini çekti.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.