Hava Durumu

Mahallede hırsızlık isyanı

Gaziantep’in eski mahallelerinden olan Tışlaki Mahallesi’nde son günlerde meydana gelen hırsızlık olayları vatandaşları isyan ettirdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2020 18:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2020 20:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Mahallede hırsızlık isyanı

Kentin ilk yerleşim yerlerinden olan Tışlaki Mahallesi’nde meydana gelen hırsızlık olayları vatandaşları isyan ettirdi. Mahalle genelinde evlerin kapıları, pencereleri, su saatleri çalınıyor. Kapılar, demir eşyaları çalan hırsızlar mahalle sakinlerinin tepkisine neden oluyor. Gazetemize konuşan mahalle sakinleri, yaşanan olaylardan bıktıklarını ve hırsızlık olaylarının bir an önce son bulmasını istediklerini belirttiler.

VATANDAŞ MAĞDUR

Tışlaki Mahallesi Muhtarı Nuri Dinler, mahalle sakinlerinin hırsızlık olayları nedeniyle huzursuz olduklarını söyledi. Dinler, “Mahallemizde son haftalarda hırsızlık olayları yaşanıyor. Su saatleri, kapı, pencere, demir eşyalar gibi bazı malzemeler hırsızlar tarafından çalınıyor. Durum karşısında şaşkına dönmüş durumdayız. Mahallede ikamet eden vatandaşlarımız bu durumdan dolayı sıkıntı içerisindeler. Hırsızlık olaylarına karşın yetkililerden yardım istiyoruz” açıklamasında bulundu.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.