Hava Durumu

Mahallede gasp isyanı…

Güvenevler Mahallesi, 84 nolu sokakta aydınlatma sisteminin bulunmaması nedeniyle gasp olayları yaşanıyor. Aydınlatma sistemi bulunmayan sokakta vatandaşlar gaspa uğrarken, araçlarda hırsızlık olayları meydana geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2020 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2020 20:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Mahallede gasp isyanı…

Şehitkamil İlçesi’ne bağlı Güvenevler Mahallesi 84 nolu sokakta meydana gelen gasp ve araç hırsızlığı olayları mahalle sakinlerini canından bezdirdi.  Sokakta aydınlatma sistemi bulunmaması nedeniyle bu bölgede hırsızlık ve gasp olayları yaşandığını söyleyen mahalle sakinleri, verilen dilekçelere rağmen sokağa aydınlatma sistemi kurulmadığını iddia ettiler.

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

Güvenevler Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar için 84 nolu sokak adeta kabus haline geldi. Aydınlatma sistemi bulunmayan sokakta ikamet eden vatandaşlar, “20 yıldan yana sokağımızda aydınlatma sistemi bulunmuyor. Aydınlatma sistemi bulunmamasından dolayı bazı kişiler sokağımızı mesken tuttular. Bu kişiler kimi zaman vatandaşları gasp ediyor, kimi zaman ise araçlarda hırsızlık yapıyorlar. Bu durumdan şikayetçiyiz. Yıllardır bildirmemize rağmen hiçbir şekilde bu sorunumuz çözümlenmedi. Artık bu sorunun ortadan kaldırılmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdiler.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.