Hava Durumu

KÜSGET’te sorunlar bitmiyor!

Gaziantep Sanayisinin ana damarlarından olan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi (KÜSGET)’nde yaklaşık iki aydan bu yana telefon ve internet alt yapısında sorun yaşanıyor. Sabit hatların ve internet alt yapısının iki aydan bu yana düzgün şekilde çalışmadığı sitede iş yapan esnaf, perişan oldu. Genel arıza nedeniyle sorun yaşandığını söyleyen esnaf, bölgede yaşanan hizmet alt yapıları ile ilgili sorunların bir an önce çözümlenmesi isteğinde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2020 19:11
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2020 21:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
KÜSGET’te sorunlar bitmiyor!

Gaziantep sanayisinin ana aktörlerinden olan KÜSGET’te 2 bin 400’den fazla işyeri bulunuyor. Türkiye’nin en büyük Küçük Sanayi Sitesi olma özelliğini taşıyan KÜSGET’te tüm meslek kollarından esnaf, iş yapıyor. Son yıllarda genişlemek üzere atılım yapan KÜSGET’te yaşanan sorunlar ise esnafı çileden çıkarıyor. 2 bin 400’den fazla işyerinin bulunduğu sanayi sitesinde yaklaşık iki aydan bu yana telefon hatlarının ve internet alt yapısında sorun yaşandığı, bu sorun nedeniyle esnafın zor durumda kaldığı ileri sürüldü.

“İŞLERİMİZ AKSIYOR!”

KÜSGET’te yaşanan internet alt yapısı ve telefon hatlarındaki arızaları 31 Ocak 2020 tarihli gazetemizde “KÜSGET mi mahrumiyet bölgesi mi?” başlıklı haberimizde kamuoyu ile paylaşmıştık. Aradan geçen bir ayı aşkın süreçte KÜSGET’te yaşanan internet ve telefon hizmet alt yapısı ile ilgili sorunlar devam ederken, site esnafı duruma tepki gösterdi. Gazetemize ulaşan esnaf, durumun artık çözüme kavuşturulması gerektiğini belirttiler. Esnaf, “Türkiye’nin en büyük Küçük Sanayi Sitesi olan KÜSGET’te bu denli büyük sorunlarla karşı karşıya kalıyoruz. Yaklaşık iki aydan bu yana telefon hatlarımız ve internet alt yapımız çalışmıyor. Sorunlarımızı sürekli olarak iletmemize rağmen bu kadar zamandır bir çözüm üretilemedi. Yetkililerin artık bu konuya duyarlı olmaları gerekiyor. Faturalarımızı düzenli şekilde ödüyoruz ama aldığımız hizmet sorunlu. İnterneti kullanarak işlemlerimizi yapamıyoruz, işlerimiz aksıyor. Sorunu yetkililere ilettiğimiz zaman aldığımız cevap her zaman “Genel Arıza” oluyor.”

“SORUNLARLA DEĞİL ÜRETİM İLE ANILMAK İSTİYORUZ”

KÜSGET’in Gaziantep ekonomisi için önemli olduğunu kaydeden esnaf, “KÜSGET ile ilgili sorunların göz ardı edilmemesi gerekiyor. Ekonomiye katkı sunan, Türkiye’nin en büyük Küçük Sanayi Sitelerinden olan KÜSGET’in artık sorunlarla değil, üretimi ile anılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandılar.

Y.ANKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.