Hava Durumu

Koronadan değil cezadan korkuyorlar

Gaziantep’te vatandaşlar maskesiz sokağa çıkmamaya özen gösterirken, takma konusunda aynı titizliği göstermiyor. Maskeyi cezadan korunma yöntemi olarak kullanan vatandaşlar, korona virüse karşı kullanacakları maskeyi bileğine ya da dirseğine takıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2020 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2020 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Koronadan değil cezadan korkuyorlar

 

 

Sosyal mesafenin gözetilmediği kentte toplu taşıma durakları, çarşı, sokaklar ve caddeler insan kaynıyor. Alınan onca önleme tepkisiz kalan vatandaşlara ise kurallara riayet eden vatandaşlar tepki gösteriyor. Maske takmayanlara tepkisini dile getiren Mehmet Aydın, insanın özünde temizlik olduğunu söyledi. Aydın, “İnsan asaletli olacak, asaletli adam temiz olur, olmayan adam temiz olmaz. Ben takmam, ben bunaldım, bu yalan söylüyor. Devletimizin üç önerisi var; hijyene dikkat edeceksin, mesafeye dikkat edeceksin, maskeyi takacaksın. Başka bir şey yok” dedi.

 

 

 

“Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı Türkiye 40 milyona inerdi”

 

 

 

“Allah’a şükürler olsun Sayın Cumhurbaşkanımız çok akıllı, kaliteli, dünya lideri” diyen Aydın, "Başka memlekette bunlar olsa şu anda Türkiye’nin nüfusu 40 milyona inerdi" diyerek alınan tedbirlerin yerinde olduğunu ifade etti.

 

 

Gaziantep’in korona virüsü unuttuğunu ifade eden Filiz Postoğlu ise, hijyen olarak kent anlamında genel bir sıkıntı olduğunu söyledi. Postoğlu, “İnsanlar unuttular galiba. Bir boş vermişlik var son 15 gündür. Daha öncesinde böyle bir şey yoktu” diyerek gelinen durumu anlattı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.