Hava Durumu

Katmerci Dayı, yeni döneme hazır

Gazianteplilerin ve turistlerin gözdesi olan Katmerci Dayı, paket servilerine başladı. Gaziantep’in tüm noktasına paket servisi yapan Katmerci Dayı, salgın döneminde özellikle toplu şekilde yeme-içme mekanlarının kısıtlanmasıyla paket servise yoğunlaştı. Katmerci Dayı İşletmecilerinden Ali Arslantaş, “Paketleri hazırlarken çok dikkatli davranıyoruz. Gıda kodeksi normlarında son teknoloji ambalajlarla katmerleri sevk ediyoruz. Kuryelerimiz de hızlı bir şekilde ulaştırıyorlar” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2020 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2020 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Katmerci Dayı, yeni döneme hazır

Korona virüs sürecinde kalabalık restoranlardan uzak durmak isteyen vatandaşlar, paket servise olan talebi artırdı. Korona virüs (Covid19) günlük yaşamın birçok noktasında etkisini gösterirken yemeiçme alışkınlıklarını da değiştirdi. Tedbirlere uyarak genellikle evlerinde vakit geçiren vatandaşlar, özellikle gıda sektöründe paket servise yöneldi.

Pandeminin ilk günlerinden itibaren yoğunluk yaşanan paket servise olan talep, korona virüs sürecinin devam etmesinden dolayı gün geçtikçe artıyor. Koronavirüsün en çok etkilediği sektörlerden biri olan tatlı üreticileri yeni döneme hazırlanıyor. Katmerci Dayı  ‘yeni normal’ olarak adlandırılan bu döneme hazırlık yapan işletmelerden biri . Salgın nedeniyle işleri oldukça düşen, paket servislere izin verilmesiyle nispeten hareketlenen sektörde hemen herkes ‘internet üzerinden sipariş’ ve ‘paket servis’ hizmetlerine yoğunlaştı.

KATMERİNİZ TEK TIKLA AYAĞINIZDA

Katmerci Dayı İşletmecilerinden Ali Arslantaş, salgın döneminde özellikle toplu şekilde yeme-içme mekanlarının kapanmasıyla katmercilerin büyük yara aldığını hatırlatarak, “Sonrasında iş yerlerimiz kapandı. Ama hemen yeni bir kararla paket servis yapabilme hakkı tanındı işletmelere. İşte o zaman dönüşümün ilk adımı atılmış oldu. Çünkü koronavirüs döneminde vatandaş hizmetin tek tıkla ya da bir telefonla ayağına gelmesine alıştı” dedi.

DÖNÜŞÜME AYAK UYDURANLAR AYAKTA KALACAK

İlk etapta herkesin zorlandığını ancak bir süre sonra gerek üreticinin gerek tüketicinin gerekse de satış yapanların bu döneme ayak uydurduğuna dikkat çeken Arslantaş,  şöyle devam etti: “Vatandaşlar ayaklarına kadar gelen hizmetin ne kadar önemli olduğunu anladı. Dışarı çıkmadılar, virüs riskine bulaşmadılar ve yine de istediklerine bir şekilde erişebildiler. Biz, bu sürecin aynı şekilde uzunca bir zaman devam edebileceği düşüncesindeyiz. Bir günde her şeyin eskiye dönmesi mümkün değil. O nedenle ‘yeni normal’ olarak adlandırılan bu döneme bizler de ayak uydurmak durumundayız. Gelecek dönemde de bu süreci iyi yönetenler satışlarını artıracak ve yaralarını saracak. Dönüşüme ayak uyduramayanlar ise çok zorlanacak.”

SON TEKNOLOJİ AMBALAJLARLA KATMERLERİ SEVK EDİYORUZ

Ali Arslantaş,  “Pandemi sürecinde diğer servislerimizin yanında paket servisimiz de devrede. Paket servis özellikle bu dönemde yoğun bir talep görüyor. Bu süreçte dışarı çıkamayan, evlerinde durmak zorunda kalan ya da tedbir amaçlı kalan vatandaşlarımıza paket servis imkanı sunduk ve çok da talep gördü. Paketleri hazırlarken çok dikkatli davranıyoruz. Gıda kodeksi normlarında son teknoloji ambalajlarla katmerleri sevk ediyoruz. Kuryelerimiz de hızlı bir şekilde ulaştırıyorlar. Vatandaşlarımızın burada  aldığı lezzeti maksimum şekilde paket serviste de vermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız da güvenle yiyebilirler. Şu anda paket servisimizde çok güzel yorumlar alıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.