Hava Durumu

Karacan güven tazeledi

Yaptığı başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken DSP İl başkanı Mehmet Ali Karacan, 11’inci Olağan Genel Kurulda tek liste ile girdiği seçimde delegelerin tamamının oyunu alarak, yeniden başkan seçilip güven tazeledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2019 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2019 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Karacan güven tazeledi

Yaptığı başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken DSP İl başkanı Mehmet Ali Karacan, 11’inci Olağan Genel Kurulda tek liste ile girdiği seçimde delegelerin tamamının oyunu alarak, yeniden başkan seçilip güven tazeledi.

DSP İl Binasında yapılan kongreye il delegelerinin yanı sıra partililer de yoğun ilgi gösterirken yaklaşık 500’e yakın katılımcı salona sığmadı.

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, aynı gün Mersin’de yapılan İl Kongresinin ardından Gaziantep’e gelerek partililerle buluştu. Aksakal daha sonra ise basın mensuplarının sorularını cevapladı.

KARACAN “YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Kongreye katılan delegelerin tamamının oyunu alarak görevine devam eden Gaziantep DSP İl Başkanı Mehmet Ali Karacan,  Daha güçlü bir DSP ve dürüst yönetimler” sloganıyla yola çıktıklarını söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Genel seçimlerde ve yerel seçimlerde partimizin iktidar olması ve iktidarda kalması için bütün gücümüz ile hep birlikte çalışacağız. Partimizde birlik ve beraberliğin daha güçlü olmasını sağlayacağız. Ben değil biz anlayışını getireceğiz. İl örgütümüzün bağımsız, tarafsız, kendi kendini yönetebilen bir il örgütü olmasını sağlayacağız. Partimize uzlaşma kültürünü getireceğiz. Katılımcı demokrasi anlayışını getireceğiz. Söylemlerimiz başka, uygulamalarımız başka olmayacak. Partililerimizle birlikte daha başarılı, daha dinamik daha aktif çalışma sağlayacağız. Örgütlenmede yeniden yapılanmaya gideceğiz. Belli kitlelere değil. Tüm kesimlere hitap edeceğiz. İşçinin ve emekçimizin sonuna kadar yanında olacağız. Sloganımız değişim zamanı ve diyoruz ki sende gel destek ol, birlikte başaralım birlikte yönetelim.”

AKSAKAL “YENİ YOL HARİTASI BELİRLEYECEĞİZ”

İllerde ki kongre süreçlerinin sonlarına yaklaşıldığını belirten Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, “Mersin ve Gaziantep’te ki il kongrelerimiz tamamlandı. Kurultay yaklaştıkça ülke genelinde ki kongrelerimizin birçoğu aynı günlere denk gelebiliyor tabi bunların hepsine de yetişmemiz mümkün olmuyor. 15 Aralık’ta partimizin kuruluşunun 34’üncü yılında 11’inci Olağan Genel Kurulumuzu yapacağız. Kurultayımızın ardından yeni açılımlarla birlikte yeni yol haritası belirleyeceğiz çünkü son 18 yıldır Türkiye ciddi kan kaybetti. Özellikle 2002 yılında Demokratik Sol Parti olarak devleti teslim ettiğimiz Adalet ve Kalkınma Partisi son 4 seneye kadar gerek ekonomide gerekse de sosyal kalkınmada çok yanlışlıklar yapıldı. Bu yanlışlıkların birikimi 15 Temmuz darbe girişimi ile başlayan süreçte Türkiye gerilemeye başladı. Bunun toparlanması gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanı özellikle dış politikalar konusunda bizim kendilerine devrettiğimiz noktada çıkış yakalamaya çalışıyor ama bu güne kadar oluşan tahribatı toparlamak kolay gözükmüyor. Ak parti yönetiminin özellikle dış politikalar konusunda ki yanlışlarını biz her yerde vurgulamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

DSP GAZİANTEP İL YÖNETİMİ LİSTESİ ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU:

Mehmet Ali Karacan, Şıh Mehmet Kaplan, Ercan Şaban, Abdullah Dik, Emin Erzurum, Cevdet Oğuz, Sezgin Fırat, Cumali Çevik, Şaban Kılınç.

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.