Hava Durumu

Kaplan’dan “Özlük hakları  iyileştirilsin” talebi

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Türk Polis Teşkilatı’nın 175’inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada Emniyet Mensuplarının sorunları dile getirerek sorunlarının bir an önce çözülmesi gerektiğini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2020 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2020 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Kaplan’dan “Özlük hakları  iyileştirilsin” talebi

Kaplan, Koronavirüs sebebiyle ülkemizin geçtiği zor dönemde, en başta sağlık çalışanlarımızın ve güvenlik görevlilerimizin büyük özveriyle çalıştığını belirterek, “Gece gündüz demeden, canla başla büyük özveri ve fedakârlıkla Polislerimiz görevlerine devam ediyor. Gerek yurttaşlarımıza yardım anlamında, gerek trafik-yaya kontrollerinde, gerek hastanelerimizde, Polis teşkilatımız sokakta, yurttaşlarımızın sağlığı ve güvenliği için çalışıyor. Ülkemizin ve tüm dünyanın Koronavirüs nedeniyle geçirdiği bu zor süreçte onlar canları pahasına halk sağlığını korumak için çalışırken, sorunlarını göz ardı etmemiz mümkün değil” dedi.

“3600 EK GÖSTERGE VERİLSİN, ÖZLÜK HAKLARI İYİLEŞTİRİLSİN”

Kaplan, Emniyet Mensupları’nının özlük haklarının iyileştirilmesi gerektiğini ifade ederken; “3600 ek gösterge emniyet mensuplarımızın tümüne tanınmalıdır ve özlük hakları iyileştirilmelidir” dedi.

Milletvekili Kaplan açıklamasının devamında: “Yurttaşlarımızın sağlığı, huzuru için çalışan, güvenliği sağlamak için gecesini gündüzüne katan Polis Teşkilatımızın 175. Yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutluyor; ülkemizin Koronavirüs nedeniyle yaşadığı bu zor süreçte; canları pahasına görev yapan Emniyet Mensuplarımıza saygılarımı sunuyor; hak ettikleri yaşam koşullarına ve özlük haklarına kavuşacakları bir yıl diliyorum. Tüm emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.