Hava Durumu

Kadın Kolları Başkanı Öztürk oldu...

Turgut Baştaş’ın genel başkan olduğu Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu kısa bir süre önce kurulmasına rağmen, çığ gibi büyümeye devam ediyor. Gaziantep il ve ilçe teşkilatlarını oluşturan Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonuna kadın eli değmeye başladı. Bayrak, millet ve vatan sevdalısı Canan Öztürk başkanlığında oluşumunu tamamlayan Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Gaziantep İl Kadın Kollarında görev dağılımı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2020 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2020 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Kadın Kolları Başkanı Öztürk oldu...

Turgut Baştaş’ın genel başkan olduğu Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu kısa bir süre önce kurulmasına rağmen, çığ gibi büyümeye devam ediyor. Gaziantep il ve ilçe teşkilatlarını oluşturan Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonuna kadın eli değmeye başladı.  Bayrak, millet ve vatan sevdalısı Canan Öztürk başkanlığında oluşumunu tamamlayan Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Gaziantep İl Kadın Kollarında görev dağılımı yapıldı.

OSMANLI TORUNUYUM DİYENLERİ ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUM

Yeni yönetimi ile birlikte ilk kadın kolları toplantısını yapan Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Canan Öztürk, şu açıklamaları yaptı:

Başta sayın Gaziantep İl Başkanım Bahattin Güllü beyefendi böyle bir oluşum içinde bana bu görevi layık gördüğü teşekkür ederim.

Bu kutlu davaya gönül verdiğimiz için hepinize saygılar sunuyor ve teşekkür ediyorum. Yeni kurulmuş olmamıza rağmen her zaman büyük bir aile olduk. Allah bizleri bu yolda utandırmasın, bizim asıl meselemiz milletimizin ve devletimizin yanında yer almak. Vatana, millete ve bayrağa sahip çıkmaktır. Hedefimiz insanların içinde sönmüş olan milli şuuru, milli heyecanı, bayrak, vatan ve millet sevdasına kavuşturmaktır. Tekrar şaha kalkmış gördüğümüz bu yolda muvaffak olmaktır. Amacımız Şeyh Edebali'nin Osmanlı kurucusu olan Osman Gazi'ye nasihati olan “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın oğul” sözlerini hedef alarak bu kutsal yolda yürümektir. Ben Osmanlı torunuyum diyen bütün kardeşlerimizi aramızda görmekten şeref duyarım. Davamız tek devlet, tek vatan, tek bayrak ve tek millet olarak bu yolda din, dil, ırk, renk, ayrımı yapmadan ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içinde canla başla mücadele etmektir, hepinize saygılarımı sunarım.

 

Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Gaziantep Kadın Kollarında yapılan ilk toplantının ardından görev dağılımı şu şekilde oluştu:

-       İl Kadın Kolları Başkanı: Canan Öztürk

-       İl Kadın kolları Başkan Yardımcısı: Sevilay Durmuş

-       İl Kadın kolları Başkan Yardımcısı: Döne Davulcu

-       İl Gençlik Kolları Başkanı: Hatice Orhan

-       İş İnsanları Kurulu Başkanı: Selma Katıkçı

-       Basın ve Halkla İlişkiler Başkanı: Hatice Yozbatıran

-       İdari İşler Başkanı: Emmun Akbulut

-       Mali İşler Başkanı: Oruç Açıkgöz

-       Hukuk İşleri Başkanı: Remziye Yılmaz

-       Disiplin Kurulu Başkanı: Emine Arık

-       Sportif Etkinlikler Başkanı: Buket Yılmaz

-       Danışma: Sevilay Durmuş

-       Seçim İşleri Başkanı: Leyla Subaşı

-       Çevre ve Şehircilik Başkanı: Nurhayat Özdemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.