Hava Durumu

“Kaderimize razı olduk!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısında, okullarda başlatılan yüz yüze eğitime ara verilerek eğitimlerin online olarak sürdürülmesi kararı alındı. Kararı değerlendiren Gaziantep Servisçiler Odası Başkanı İsmet Özcan, okulların açılmasına yönelik umutlarının tükendiğini söyleyerek, “Artık kaderimize razı olduk” ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2020 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2020 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Kaderimize razı olduk!”

Gaziantep Servisçiler Odası Başkanı İsmet Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan okullar ile ilgili karara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Açıklamalarda bulunan Özcan, “Geçtiğimiz gün düzenlenen Kabine Toplantısından çıkan karar, esnafımızı üzdü. Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan karar ile okullar ara tatile kadar kapalı kalacak. Yapılan açıklama bizler için büyük bir sürpriz olmadı, okulların açılmaması ile ilgili bir beklentimiz vardı. Durumun ciddiyetinin farkındayız, öncelik sağlık diyoruz. İlerleyen günlerde neler olduğunu hep birlikte göreceğiz.”

“BU VAKA SAYILARI İLE OKULLARIN AÇILMASI MÜMKÜN DEĞİL”

Servisçi esnafının önemli bir bölümünün sanayi bölgesinde çalışmaya başladığını söyleyen Özcan, “Esnafımızın yüzde 80’lik bölümü Gaziantep OSB’de çalışıyor. Gelinen noktada artık kaderimize razı olduk. İkinci dönem için hazırlığımız yok, 2020-2021 Eğitim Yılının bu şekilde devam edeceğini düşünüyoruz. Ancak aşı bulunursa okulların açılması mümkün aksi halde bu vaka sayısı ile okulların açılması mümkün değil” diye konuştu.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.