Hava Durumu

İşçiler karantinaya alındı

İstanbul’da özel bir inşaat firmasına ait şantiyede çalışan işçilerin kaldığı yatakhanede bir işçinin korona virüs testi pozitif çıkınca Gaziantep’in İslahiye ilçesine getirilerek karantinaya alındılar.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2020 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2020 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
İşçiler karantinaya alındı

İstanbul’da özel bir inşaat firmasına ait şantiyede çalışan işçilerin kaldığı yatakhanede bir işçinin korona virüs testi pozitif çıkınca Gaziantep’in İslahiye ilçesine getirilerek karantinaya alındılar. İslahiye ve çevre ilçelerde ikamet eden inşaat işçileri İstanbul’daki bir inşaat firmasında çalıştığı esnada firmaya ait işçilere tahsis edilmiş yatakhanede kalan bir işçi rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan Covid-19 testi pozitif çıkınca tüm çalışanlar karantinaya alındı. İslahiye ilçesine yakın yerlerde ikamet edenlerden 27'si özel tahsis edilmiş araçlar ile mola vermeden İstanbul'dan İslahiye’de Milli Eğitim Müdürlüğüne ait bir okulun öğrenci pansiyonuna yerleştirildi.
Korona virüs tedbirleri kapsamında İlçe Hıfzıssıhha Kurulunun kararı ile karantinaya alınan 27 kişi 14 gün boyunca bu pansiyonda kalacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.