Hava Durumu

İMO’da Yeni Dönem…

TMMOB’a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi’nde 14.Olağan Seçimli Genel Kurul tamamlandı. Çarşaf Liste ile yapılan seçimde Gökhan Çeliktürk, Buraky Güçyetmez ve Ali Aytek yarıştı. Yapılan seçimde Çeliktürk’ün yönetim listesinden 4 isim, Güçyetmez’in listesinden ise 3 isim İMO Yönetim Kurulu üyeliklerine seçildi. Seçimde 714 oy alan ve üç yönetim kurulu üyesi ile İMO Yönetimine yeniden seçilen Gökhan Çeliktürk’ün yeniden İMO Başkanı olarak seçilmesi bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2020 20:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2020 22:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
İMO’da Yeni Dönem…

TMMOB’a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi’nde 14.Olağan Seçimli Genel Kurul tamamlandı. Çarşaf Liste ile yapılan seçimde Gökhan Çeliktürk, Buraky Güçyetmez ve Ali Aytek yarıştı. Yapılan seçimde Çeliktürk’ün yönetim listesinden 4 isim, Güçyetmez’in listesinden ise 3 isim İMO Yönetim Kurulu üyeliklerine seçildi. Seçimde 714 oy alan ve üç yönetim kurulu üyesi ile İMO Yönetimine yeniden seçilen Gökhan Çeliktürk’ün ilerleyen günlerde yapılacak olan Yönetim Kurulu Toplantısında yeniden İMO Gaziantep Şube Başkanı olarak belirlenmesi bekleniyor.

YENİ YÖNETİM ŞÖYLE:

Gökhan Çeliktürk, Burkay Güçyetmez, Mehmet Baki Sağlamer, Aydın Kirişçi, Hacer Çiftçi, Metin Girişken ve Selçuk Soysüren.

 A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.