Hava Durumu

“İlk onda olacağız”

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktör Marius Sumudica ile resmi sözleşmeyi imzaladı. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Kulüp Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve Asbaşkan Haluk Kalyoncu’nun da katıldığı imza töreninde, deneyimli çalıştırıcı kendisini bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına kulübe bağlayacak olan resmi sözleşmeye imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2019 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2019 20:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“İlk onda olacağız”

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktör Marius Sumudica ile resmi sözleşmeyi imzaladı. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Kulüp Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve Asbaşkan Haluk Kalyoncu’nun da katıldığı imza töreninde, deneyimli çalıştırıcı kendisini bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına kulübe bağlayacak olan resmi sözleşmeye imza attı.

 “ÇOK SES GETİREN BİR TAKIM OLACAĞIZ”

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Sani Konukoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada Sumudica’ya inandığını ifade ederek, “Öncelikle yeni teknik direktörümüz Sumudica’ya sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Çalıştığı kulüplerde adından başarılarıyla söz ettirmiş, 1.50 puan ortalamasının hemen hemen hiç altına düşmemiş olan hocamızla çalışacağımız için mutluyuz. Ben inanıyorum ki; hem Gaziantep’i hem de Gazişehir’i bu liglerde çok ses getiren bir takım haline getireceğiz. Şuan transfer çalışmalarımız devam ediyor ve önümüzdeki süreçte yeni isimlerimiz aramıza katılacak. İnanıyorum ki hedeflerimiz doğrultusunda teknik heyetimizin de katkısıyla birlikte başarılarımızla anılmaya devam edeceğiz” dedi.

 “SÖZ VERİYORUM İLK 10 SIRADA OLACAĞIZ”

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü yeni teknik direktörü Marius Sumudica Gaziantep’te olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek; Öncelikle Gaziantep’te olmaktan dolayı çok mutluyum. Türkiye’yi ve Süper Lig’i yakından tanıyorum ve yakın zamanda Kayserispor’da güzel işler yaptık. Kayseri’ye ilk gittiğim zaman stadyumda beş bin taraftar zor oluyordu. Ama biz öyle bir futbol sergiledik ve aldığımız sonuçlarla 30 bin kişilere ulaşmayı başardık. Suudi Arabistan’da sözleşmem devam ediyordu ancak bu ülkeyi çok sevdiğim için dönmek istedim. Bu kulübün çok önemli bir başkanı olduğunu ve neler başardığını biliyorum. Ben başkanıma herkesin huzurunda söz veriyorum ki; bu sezon en kötü ilk 10 takım arasında ligi tamamlayacağız. Her zaman elinden geleni yapan bir takım olacağız ve agresif oynayan, hücümu düşünen bir takım olacağız. Transferleri de yönetim kurulumuzla birlikte hareket edip, bütçemize uygun en kaliteli isimleri kadromuza katacağız. Taraftarlarımız bize inansın, güzel bir Gazişehir gelecek” dedi.

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.