Hava Durumu

“İl ve ilçe yöneticileriniz nerede?”

CHP MYK kararıyla görevden alınan CHP Gaziantep İl eski Başkanı Hayri Sucu, sert açıklamalarda bulundu. Eleştirilerde bulunan Sucu, “Bugün bu partiyi yeni yapılanma adı altında sahipsiz bırakanlara soruyorum; Nerede uygun bulduğunuz il ve ilçe yöneticileriniz?” diye sordu.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2020 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2020 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“İl ve ilçe yöneticileriniz nerede?”

CHP MYK kararıyla CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, 9 ilçe başkanı ve yönetimleri görevden alındı. Başkanların görevden alınmasının ardından CHP Genel Merkezi tarafından Gaziantep İl ve ilçe yönetimlerine herhangi bir atama yapılmadı. Görevden alınan CHP Gaziantep İl eski Başkanı Hayri Sucu, sert açıklamalarda bulundu.

“SAHİPSİZ BIRAKILDI”

Gaziantep İl ve ilçe yönetimlerinin boş kalmasını eleştiren Sucu, “Gönül verdiğim ve özveri ile çalıştığım partime hizmet ederken hiç bir zaman koltuk sevdasında olmadım olmayacağım. Öncelikle beni 3 kez il başkanlığı görevine layık gören parti tabanıma sonsuz teşekkür ederim. Biliyoruz ki devlette de olduğu gibi bütün yönetimlerde devamlılık esastır. Hiç bir makam boş bırakılarak sağlıklı yönetim sağlanamadığı gibi işleyiş bu şekilde devam edemez. 1 aydır başkansız, yönetimsiz bırakılan il ve ilçelerimize buradan bir kez daha sesleniyorum; nasıl ki il başkanı iken elimden geldiğince maddi manevi tabanımın yanında olduysam, bundan sonra da Allah izin verdikçe, ilimizde covid19 vakalarının bu denli hızla artışının olduğu bu günlerde desteğimi ve yardımlarımı esirgemeyeceğimi, bana her daim ulaşabileceğinizi bilmenizi isterim. Bugün bu partiyi yeni yapılanma adı altında sahipsiz bırakanlara soruyorum;  Nerede Uygun Bulduğunuz İl ve İlçe Yöneticileriniz?” diye sordu.

“SESLİ KONUŞACAĞIM”

Açıklamalarını sürdüren Sucu, “Son günlerde, görevden ilk alınışımda atama ile yönetime getirilen bazı kişilerin, sanki tekrar atanacaklarmış gibi sosyal medya ve örgüt içerisinde kendilerine yakın olan tabanında fısıltılar başladı. Olur da tekrar aynı kişiler atanırsa, buradan tabanıma söz veriyorum ki;ben de o kişilerin geçmişleri ile ilgili ,ama onlar gibi usul usul değil oldukça sesli konuşacağım. Biz çok şükür bu partinin tabanında dün de vardık, bugün de varız, Allah’ın izniyle yarın da olacağız. Buna hiç bir kuvvet engel olamayacağı gibi bu partiye olan sevgimizi ve saygımızı da hiç kimse azaltamayacaktır. Ayrıca belirtmek isterim ki görevden alınma ile ilgili tüzükten gelen itirazımız devam etmektedir. Saygılarımı sunar, sağlıklı kalmanızı dilerim” ifadelerini kullandı.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.