Hava Durumu

İl Kongresi için geri sayım…

Ali Babacan önderliğinde kurulan DEVA Partisi Gaziantep’te Yavuzeli, Araban ve Nurdağı ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından gözler İl Kongresine çevrildi. Deva Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya, üç ilçe kongresini tamamladıklarını ve İl Kongresi yapmak üzere yönetim kurulu olarak karar alacaklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2020 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2020 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
İl Kongresi için geri sayım…

DEVA Partisi’nde teşkilatlanma çalışmalarının tamamlanmasının ardından kongre süreci devam ediyor. İl Başkanı Ertuğrul Kaya yönetiminde kentte faaliyetlerini gösteren partide, ilçe başkanları belirlendi. İlçe Başkanlarının belirlenmesinin hemen ardından geçtiğimiz haftalarda Araban, Nurdağı ve Yavuzeli İlçelerinde kongreler yapıldı.

MEVCUT İSİMLERLE YOLA DEVAM

DEVA Partisi’nde ilk kongre, Nurdağı ilçesinde yapıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede mevcut ilçe başkanı Hasan Bal, göreve seçildi. İkinci kongre Yavuzeli’nde gerçekleşti. Yapılan kongrede mevcut ilçe başkanı Ömer Çelik, delegelerin oylarıyla ilçe başkanlığına seçildi. Üçüncü ilçe kongresi ise Araban İlçesi’nde yapıldı. Tek liste ile yapılan seçimlerde Nurdağı İlçe Başkanlığına Mehmet Aslan seçildi.

İL KONGRESİ İÇİN KARAR ALINACAK

İlçe kongrelerinin ardından kalan 6 ilçe için kongre tarihleri beklenirken, DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya, İl Kongresini yapmak üzere yönetim kurulu olarak karar alacaklarını açıkladı. Gazetemize açıklamalarda bulunan Kaya, “Teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor. Üç ilçemizde kongrelerimizi gerçekleştirdik. İl Kongremizi yapmak üzere bugün yapacağımız toplantı ile takvimimizi netleştireceğiz.”

“2 İLÇEDE ATAMA YAPILMADI”

7 ilçede atama yaptıklarını kaydeden Kaya, “Bu hafta üç ilçemizin daha yönetimleri oluşuyor. 2 İlçemizde henüz atama yapmadık, adaylarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bugün yapacağımız toplantının ardından İl Kongresi için takvimimiz netleşmiş olacak” dedi.

S.ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.