Hava Durumu

İl Başkanlarına ince ayar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında, 81 ilin ak Parti İl Başkanlarına seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti halka tepeden bakan siyasetçilerin yeri değildir, hiçbir zaman da olmamıştır. Kendi teşkilatına, teşkilat mensubuna vefa göstermeyen; şehrine, ülkesine ve milletine vefa gösteremez” açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2019 19:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2019 20:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
İl Başkanlarına ince ayar…

31 Mart ve 23 Haziran Seçimlerinde ağır kayıpların yaşandığı Ak Parti içerisinde yeni parti için istifaların olduğu ve küskünlerin arttığı dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İl Başkanlarına önemli mesajlar verdi. Toplantıda 81 ilin İl Başkanlarına seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sert mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hep birlikte inşa ettiğimiz bu parti önümüzdeki yarım asırda da milletimize hizmet edecektir. Bundan sonraki ilk seçim 2023 Haziranında yapılacak. AK Parti halka tepeden bakan siyasetçilerin yeri değildir, hiçbir zaman da olmamıştır. Kendi teşkilatına, teşkilat mensubuna vefa göstermeyen; şehrine, ülkesine ve milletine vefa gösteremez. Demokrasinin gereği neyse AK Parti'nin üyeleri tüm görevlerini milletin hayrına olacak şekilde devam ettirecektir” ifadelerini kullandı.

“PARTİYE GÖNÜL VERMİŞ HERKESE ULAŞIN”

Sözlerini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Buradan tüm teşkilat yöneticilerimize, özellikle de il ve ilçe başkanlarımıza bir hususu hatırlatmak istiyorum. Sizlerden hiç vakit kaybetmeden şehirlerinize döner dönmez hemen 2001'den bugüne kadar partimizde görev almış veya gönül vermiş her bir kardeşimize mutlaka ulaşmanızı istiyorum. Bu kardeşlerimizin gönüllerini almanızı, varsa dertleri, sıkıntıları, onlara çözüm aramanızı, daha önemlisi kendileriyle irtibatı asla kesmemenizi özellikle talep ediyorum." dedi.

İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sert mesajlarının ardından bugün Gaziantep’te Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirilecek. Yapılacak olan toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajları aktarılacak, teşkilatlara uyarılarda bulunulacak.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.