Hava Durumu

“İki otel hastaneye dönüştürülmeli”

Gaziantep’te yıllardan bu yana atıla durumda bulunan Anatolian ve Dedeman Otellerinin durumu İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığı tarafından gündeme getirildi. Otellerin değerlendirilmesi konusunda istekte bulunan Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, “Şehrimizde iki tane 5 yıldızlı otel milli servet çürümeye terk edilmiş durumda; Hastanelerin yoğun bakımında yer yok! Şehrimiz Gastronomi Şehri. Bu iki otel hastaneye dönüştürülmeli veya Turizme kazandırılmalıdır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2020 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2020 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“İki otel hastaneye dönüştürülmeli”

Koronavirüs Salgınının etkisini en fazla sürdürdüğü kentlerden olan Gaziantep’te hastanelerin tamamı doldu. SGK kararı ile özel hastanelerin hasta kabul etmemeye başlamasıyla brilikte kent genelinde Devlet Hastanelerinde yer bulmak mümkün olmuyor.  Bir dönem Sahra Hastanesi kurulmasının da gündeme geldiği kentte, yoğun bakımda ve yatak sayısı sorununa ilişkin İYİ Parti Gaziantep İl Yönetiminden öneri geldi. 

“HASTANE OLARAK HİZMET VEREBİLİR”

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğu, Kentte yıllardır atıl halde bulunan 5 yıldızlı iki otelin, hastane olarak hizmet vermesi ya da turizme kazandırılması gerektiğini söyledi.

“MİLLİ SERVET ÇÜRÜMEYE TERK EDİLDİ”

Sözlerini sürdüren Hocaoğlu, “Gaziantep Valiliğine ve Büyükşehir Belediye Başkanlığına Çağrımızdır. Şehrimizde iki tane 5 yıldızlı otel milli servet çürümeye terk edilmiş durumda;  Hastenelerin yoğun bakımında yer yok! Şehrimiz Gastronomi Şehri. Bu iki otel hastaneye dönüştürülmeli veya Turizme kazandırılmalıdır.  Gaziantep hepimizin! İyi Olan Herşeye İYİ Parti Olarak desteğiz” dedi.

Hocaoğlu’nun önerisinin nasıl değerlendirileceği merak konusu oldu.

Y.ANKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.