Hava Durumu

İhracattaki artış, elektrik tüketimine yansıdı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Kasım ayı ihracat rakamları açıklandı. Açıklanan rakamlara göre Gaziantep’ten Kasım ayında 710 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi. Söz konusu ihracat oranı Gaziantep OSB’de elektrik tüketimine de yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2020 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2020 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
İhracattaki artış, elektrik tüketimine yansıdı!

Türkiye’nin en büyük kentlerinden olan Gaziantep, ihracat rakamları ile göz dolduruyor. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan Kasım ayı İhracat Rakamlarına göre, Gaziantep’ten 710 milyon 129 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi. Gaziantep’ten gerçekleştirilen ihracat oranları elektrik tüketim oranlarına da yansıdı.

ELEKTRİK TÜKETİMİ DE ARTTI

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde tüketilen elektrik kullanım miktarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Vali Gül, “Gaziantep OSB’nin kasım ayı elektrik tüketimi 489 milyon 500 bin kWh olarak gerçekleşti. Geçen yılın aynı dönemine göre yüzde  12,4 artış sağlanmıştır. Artış oranı 3 aydır kesintisiz devam etmektedir. Bu zor günleri daha çok üreterek, yardımlaşarak, kurallara dikkat ederek aşacağız” ifadelerine yer verdi.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.