Hava Durumu

İfadeler alınıyor…

Cumhuriyet Tarihinin en büyük operasyonlarından olan Bataklık Operasyonu’nda Gaziantep’teki gelişmeler göze çarpıyor. Yapılan operasyona ilişkin edinilen bilgilere göre, inşaat sektöründe bir iş adamı, eski meclis üyesi İ.A, oğlu, kardeşi ve CHP Şahinbey eski Meclis üyesi M.B’nin kardeşi operasyon kapsamında gözaltına alındı. Öte yandan Şahinbey Belediye Meclis üyesinin eşi O.K’nın ise ifadelerine başvurmak üzere Emniyete götürüldüğü öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2020 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2020 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
İfadeler alınıyor…

Tarihin en büyük operasyonlarından biri olarak kaydedilen Bataklık Operasyonu sürüyor. Operasyonun Gaziantep ayağında, inşaat sektöründe bir iş adamı, eski meclis üyesi İ.A, oğlu, kardeşi ve CHP Şahinbey eski Meclis üyesi M.B’nin kardeşi operasyon kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi. Söz konusu operasyonda dikkat çeken bir başka ayrıntı ise Şahinbey Belediye Meclisi üyesinin eşi O.K, ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan İ.A, İ.A’nın oğlu, kardeşi, eski meclis üyesi M.B’nin kardeşi, Şahinbey Belediye Meclisi üyesinin eşi O.K’nin ifade alınma işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.