Hava Durumu

İddialar gerçek dışı

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, kamuoyunda sıklıkla gündeme gelen istifalara ilişkin açıklamalarda bulundu. İstifa iddialarını yalanlayan Özkeçeci, Gaziantep’te 270 bin 685 kişinin Ak Parti üyesi olduğunu, yalnızca 22 kişinin devlet memuriyeti nedeniyle parti kaydını sildirdiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2019 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2019 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
İddialar gerçek dışı

Ak Parti’de, eski Bakan Ali Babacan tarafından kurulması beklenen yeni parti için çok sayıda üyenin istifa ettiği iddia edilmişti. Gaziantep’te de 89 kişinin partiden istifa ettiğine yönelik iddiaların gündeme gelmesi üzerine Ak Parti İl Başkanı  Eyup Özkeçeci, açıklamalarda bulundu. Özkeçeci, “Partimizin adına ve itibarına leke sürmek amacı ile bazı yerel gazeteler ve  sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımlarda, kurulacak olan yeni partiye geçiş yapmak isteyen çok sayıda kişinin AK Parti Gaziantep il ve ilçe teşkilatlarından istifa ettikleri yalanı ileri sürülmüştür. Böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtmek istiyorum” dedi.

“22 ÜYEMİZ KAYDINI SİLDİRDİ”

Sözlerini sürdüren Özkeçeci, “Gaziantep’te toplam 270 bin 685 üyemiz ile geniş, güçlü ve mutlu bir aileyizdir. Her gecen gün üye sayımız artmaktadır. Ayrıca 31 Mart yerel seçimlerinden bu yana 2234 yeni üyelik yapılmıştır. 22 üyemiz ise kanun gereği memurluğa geçmek için siyasi parti üyeliği bulunmaması gerektiğinden dolayı üyeliğini sildirmiştir. Partimiz üzerine oynanan bu karalama kampanyalarını şiddetle ve esefle kınıyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.