Hava Durumu

Hocaoğlu, “Hodri Meydan” dedi…

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın partiden ihraç edilmesi ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk’un partiden istifasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Hocaoğlu, partiden ihraç edilen Ümit Özdağ’a, “Gaziantep’in hesabını ver” diyerek hodri meydan resti çekti.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2020 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2020 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Hocaoğlu, “Hodri Meydan” dedi…

İYİ Parti'de disiplin kuruluna sevk edilen Ümit Özdağ partiden ihraç edildi. Adana Milletvekili İsmail Koncuk ise "İYİ Parti iyi yönetilmiyor" diyerek İYİ Parti'den istifa etti. İYİ Parti’de yaşanan sıkıntılı süreç tartışmalara neden olurken,   İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın partiden ihraç edilmesi ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk’un partiden istifasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“KİBİRLİSİNİZ” 

Açıklamalarda bulunan Hocaoğlu, “ Sayın İsmail Koncuk ve Sayın Ümit Özdağ Kongre sürecinde mertçe sizi ben listeye almadım dedim. Ama siz bir il başkanı tarafından çizilmeyi kabullenemeyecek kadar kibirliydiniz. İstanbul il başkanımız üzerinden Sayın Genel Başkanımıza ulaşmaya çalıştınız. Oda olmadı.”

“İSTİFA ETME ERDEMİNİ GÖSTERİN”

Özdağ ve Koncuk’un yeniden vekil seçilmesi halinde özür dilemeye hazır olduğunu kaydeden Hocaoğlu, “Milletvekilliğinden de istifa etme erdemini gösterin bende sizi takdir edeyim. İlk seçimlerde bağımsız aday olun ve seçilin sizden özür dileyeyim. Sayın Özdağ sizde hem gitmem diyorsun hem çamur atıp sıvıyorsun? Sayın Özdağ Gel Önce Gaziantep’in hesabını ver, senle canlı yayına dahi çıkarım hodri meydan, sonra hesap sor” ifadelerini kullandı.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.