Hava Durumu

Hobi olarak başladı, usta oldu

Gaziantep’te bir erkek berberinde çalışan Fatmagül Gerçek, müşterilerini nakış işler gibi özenle tıraş ediyor. Erkek berberinde kadın usta görenler ilk önce tereddüt etse de Fatmagül ustanın maharetini görünce koltuğa gönül rahatlığı ile oturuyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2020 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2020 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Hobi olarak başladı, usta oldu

 

 

El işi inceliğinde nakış işler gibi tıraş yapan Fatmagül Gerçek, hayali olan bir mesleği yaptığını söyledi.

 

 

Erkek berberliğine hobi olarak başladığını belirten Gerçek, “Bizim daha önce bir bay-bayan kuaför salonumuz vardı orayı çalıştırıyorduk sonrasında bu salona geldim devam ediyorum çok iyi gidiyor. Ben bunu hobi olarak yapıyorum, sevdiğim için yapıyorum ondan biraz daha dikkatliyim bence bu işi bayanlar yapmalı erkeklerden daha çok bayanların yönelmesini istiyorum” dedi.

 

 

Bayan var diye gelmiyorlardı

 

 

İlk başlarda müşterilerin bayan var diye gelmediğini ifade eden Gerçek, “Şimdi hepsi alıştı rahat bir şekilde gelebiliyorlar. Bayan kuaförlerinde erkeler çalışıyor artık erkek kuaförlerinde de bayan çalışmalı bence” diye konuştu.

 

 

Müşteriler ise ilk geldikleri yaşadıkları tedirginliğin yerini güvene bıraktığını belirterek, Fatmagül ustanın tıraşından memnun olduklarını ifade ettiler.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.