Hava Durumu

Hastanenin sorunları bitmiyor

Abdülkadir Yüksel Hastanesi’nde yaşanan sıkıntılar bitmiyor. Geçici kabulün yapıldığı hastanede meydana gelen aksaklıkların giderilmesi konusunda çalışmalar devam ederken,  hastanenin kanalizasyon sisteminin küçük tasarlanması nedeniyle giderlerde sıkıntı yaşandığı, klima sisteminin çalıştırılması sırasında ise tavanlarda terleme ve su sızıntısı problemi yaşandığı öğrenildi. Personel eksiliği nedeniyle tam kapasite ile hizmet verilemeyen hastanede meydana gelen aksaklıkların sağlık alanında önemli bir yere sahip olması beklenen hastanenin işleyişini olumsuz etkiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2019 20:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2019 21:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Hastanenin sorunları bitmiyor

Hastanede yaşanan sıkıntılarla sıkça gündeme gelen Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesi’nde sorunlar bitmiyor. Tam kabul işleminin yapılmadığı hastanede, eksikliklerin giderilmesi konusunda hastane yönetimi canla başla çalışırken, yüklenici firma ve projeden kaynaklanan sorunlara her gün bir yenisi daha ekleniyor. Personel eksiklikleri nedeniyle tam kapasite ile hizmetin verilemediği hastanede, eksiklilerin giderilmesi için çalışmalar yapılıyor.

TAM KABUL YAPILMADI

Hastane genelinde sorunların tespit edilmesi ve eksikliklerin giderilmesi konusunda basında yer alan haberler üzerine harekete geçen Sağlık Bakanlığı, hastanenin tam kabulünün eksikliklerin giderilmesinden sonra yapılması konusunda İl Müdürlüğüne ve Hastane Yönetimine yetki vermişti. Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesi yönetimi, hastanede meydana gelen aksaklıkları ilgili firmaya ve bakanlığa bildirerek, sorunların çözümü için çalışmalarını sürdürüyor.

ACİL SERVİS TAVANINDA TERLEME VE AKINTI MEYDANA GELDİ

Hastane yönetiminin gözetiminde eksikliklerin belirlenmesi noktasında yapılan çalışmalar devam ederken, son olarak hastanede bulunan klima sisteminin çalıştırılması nedeniyle acil servisin bulunduğu alanda su akıntısı ve terleme olayı meydana geldi. Tespit edilen sorunun çözümü için hastane yönetimi yetkili firmaya bilgi verirken, klima sisteminin çalıştırılması sırasında bu tür olayların gerçekleşebileceği bilgisi hastane yönetimine iletildi. Klima sisteminde meydana gelen su akıntısı ve terleme işlemi ile ilgili olarak sorun giderildi.

GİDERLER TIKANDI

Hastanede meydana gelen bir diğer sorun ise kanalizasyon sisteminden kaynaklandı. Dar olarak tasarlandığı ileri sürülen kanalizasyon sistemi nedeniyle giderler de tıkanıklık yaşandı. Yaşanan sorun kayıt altına alınarak, yüklenici firmaya bildirildi. Kanalizasyon sisteminin genişletilmesi için çalışma yapılacağı öğrenildi.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.